- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomika13
tag
válasz
mr.kocka #34460 üzenetére
Úgy látom az oprendszerben egyet értünk, ez szintén tény, hogy a bada nem a legjobb, bár kitudja mit hoz a 2.0, de alapvetően a programok miatt jobb az android plusz a gps, a badában siralmas, (M3-ason azt jelezte, hogy amerika nyugai partján vagyok, jó is lett volna), ha nem fontos, mint nekem, akkor wave, ami kell rá, azt meg lehet venni, de telepakolni fölösleges dolgokkal már nem lehet, bár van rá egy-két jó free is. Összegezve, szoftveresen az android nyert!
Az Acenek a kijelző minősége viszont nagyon gyatra. olyan mintha egy üveglap alatt lenne a kép, a kijelzője csak tft rossz felbontással, nekem ezért nem kellene, pedig nagyon akartam olyat, amikor megláttam élőben, egyből x-eltem, és emiatt lett wave.
Más lett volna a helyzet mondjuk egy SGS-el szemben, csak hát az ára, na ott már jó a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest