Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Hello!
Olvastam az összefoglalót, és tisztában vagyok az árakkal.
Viszont haverom gondolkozik színes multifunkciós WiFi-t is tudó lézernyomtatón.
Itt mi az ajánlott bevált modell?
Próbálom rábeszélni, hogy elég lesz oda az is ami nekem van. DCP-1622WE, másfél éve imádom
Ritkán kellene neki színes igazából, van is valami olcsó tintása, szerintem jobb lenne ha azt megtartaná, és ha nagyon kell, akkor azzal már ha nem száradt be. Vagy rosszul gondolkozok?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz malagutif122 #5031 üzenetére
Ezek lézerek, por van benne, nem folyékony tinta. Ha használod ma, és 2 év múlva veszed elő, ugyan úgy fog nyomtatni.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz malagutif122 #5033 üzenetére
Én is 10 évig tintáztam, bár én töltöttem. De aztán jött megint a hibaüzenet, hogy az amúgy sem használt színes patront cseréljem, mert nem érzékeli. Aztán jött a balta neki, és a 1622WE. Imádom
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz malagutif122 #5035 üzenetére
Igen, mert nem a tinta szárad be, az folyékony marad, hanem a fúvókák száradnak be. Annyiban más, hogy az olcsó patronosban új patronnal veszel új fúvókát is. A tartályosban meg az be van építve, ilyenkor aztán szétszedés darabokra, és tisztítás.
A különbséget ügyesebbek megmondják.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz malagutif122 #5041 üzenetére
Programja telepítve van?
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
52 cm úgy, hogy az usb kábel éri a falat. De kell is ennyi, mert ha fel van nyitva esetleg toner cseréhez, akkor hátra nyílik eléggé.
Egyébként amikor vettem, én is azt hittem, hogy belül tárolja a papírt, annak jobban örültem volna. De így sincs nagy gond részemről, így hogy saját polca van a falon.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Teljesen stabil WiFi-n is. Laptoppal és mobillal úgy használom.
Korábban ott volt a másik nyomtatóm, így adott volt, hogy oda kerül, így a PC-vel kábellel csatlakozik.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz malagutif122 #5087 üzenetére
Azt hiszem a henger vagy a dob a hibás ilyenkor. Használod amíg elviselhető szinten van, aztán cserélni kell ezeket benne, már ha lehet. Ha nem akkor új nyomi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest