- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topanka
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy elszállt a nyomtatóm. Ez egy Samsung SCX-4623F nyomtató, és elkezdte a tintát szétmaszatolni, illetve olyan volt, mintha több tinta ment volna a papír közepe tájára, és elmaszatolta azt, míg a bal széle egy kicsit hiányos lett. Kipróbáltam egy új tonerrel, hátha az a hibás, illetve a fényhengerre gondoltam, de így is ugyanaz a jelenség. Úgy ondolom a negatív töltés nem a megfelelő helyekre megy a korona vezetékből, és a fixáló meleghengerpár sem lehet jó.
Szóval kell egy lézernyomtató, és kérlek benneteket segítsetek, hogy melyiket és honnan érdemes beszereznem.
Felhasználás csak itthoni használatra fekete-fehér:
1. A párom fénymásol rajta, havi átlag 25 db.-ot.
2. Jómagam szkennelek dokumentumokat, a hivatalosakat pdf.-ben mentem ki.
3. PC-ről nyomtatok átlag havi max 150 lapot. (évi max 2000 lap)
4. Jelenlegi op. rendszer win 8.1
Wifi, fax nem kell.Olvasva a hozzászólásokat, egy kicsit minden más mint amikor ezt a Samut vettem.
A Cannon-t találtam megbízhatónak, MF231, 232w, 237w tipusokat nézegettem, bár nem vagyok fővárosi, de regisztrálással elérhető 3 év gari szimpi, és csomagként gondolom fel lehet küldeni, ha gebasz van.
Azért írtam ezt a három tipust, mert nem mindig a legbutább a legolcsóbb. Folyamatosan változnak az áraik.
Ha jól láttam a toner nem tartalmazza a fényhengert, így csak a gépben lehet. Mennyit bírnak ezek?
---
Összegezve mi a véleményetek, esetleg egy praktikusabb vételre tanács, javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nintendo Switch
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Honor 200 Pro - mobilportré
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Honda topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politikai mémek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest