Új hozzászólás Aktív témák

• Topanka

aktív tag

Sziasztok!
    Úgy néz ki, hogy elszállt a nyomtatóm. Ez egy Samsung SCX-4623F nyomtató, és elkezdte a tintát szétmaszatolni, illetve olyan volt, mintha több tinta ment volna a papír közepe tájára, és elmaszatolta azt, míg a bal széle egy kicsit hiányos lett. Kipróbáltam egy új tonerrel, hátha az a hibás, illetve a fényhengerre gondoltam, de így is ugyanaz a jelenség. Úgy ondolom a negatív töltés nem a megfelelő helyekre megy a korona vezetékből, és a fixáló meleghengerpár sem lehet jó.
    Szóval kell egy lézernyomtató, és kérlek benneteket segítsetek, hogy melyiket és honnan érdemes beszereznem.
    Felhasználás csak itthoni használatra fekete-fehér:
    1. A párom fénymásol rajta, havi átlag 25 db.-ot.
    2. Jómagam szkennelek dokumentumokat, a hivatalosakat pdf.-ben mentem ki.
    3. PC-ről nyomtatok átlag havi max 150 lapot. (évi max 2000 lap)
    4. Jelenlegi op. rendszer win 8.1
    Wifi, fax nem kell.

Olvasva a hozzászólásokat, egy kicsit minden más mint amikor ezt a Samut vettem.
    A Cannon-t találtam megbízhatónak, MF231, 232w, 237w tipusokat nézegettem, bár nem vagyok fővárosi, de regisztrálással elérhető 3 év gari szimpi, és csomagként gondolom fel lehet küldeni, ha gebasz van.
    Azért írtam ezt a három tipust, mert nem mindig a legbutább a legolcsóbb. Folyamatosan változnak az áraik.
    Ha jól láttam a toner nem tartalmazza a fényhengert, így csak a gépben lehet. Mennyit bírnak ezek?
    ---
    Összegezve mi a véleményetek, esetleg egy praktikusabb vételre tanács, javaslat?

Új hozzászólás Aktív témák