Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #23597 üzenetére
Igen, azt azért gondoltam, hogy a Daikin nem éri be akármilyen gyártasi minőséggel, illetve hogy vannak bizonyos minőségi követelméynek/előírások amiket meg kell hogy üssön a legyártott termék, amit biztosan szerződésben ki is kötnek és ha azt a mindőségi szintet nem üti meg a legyártott termék, nem veszik át a termékeket... Ez inkább csak költői kérdés volt
-
Bernyó84
aktív tag
Egy fura kérdés... Ha annó a Daikin és a Gree megállapodást kötöttek és a Daikin gyárttatott a Gree-vel lakossági klímát... akkor az japán vagy kínai klíma ami a futószalagról lejön a Gree gyárában Daikin matricával?
Gondolom az lesz ráírva hogy Made in China
Vagy a Daikin a japánban felhúzott Gree gyárban gyárttatott?
-
Bernyó84
aktív tag
Nekem 4-én szereltek POLAR SIEH0035SDA/SO1H0035SDA klímát. Nem mondanám hangosnak. Ha nagyon fülelek, azért lehet hallani, de pl a halk TV-zés élményét egyáltalán nem zavarja, pedig viszonyleg közel, a fejem felett van. Mivel a beltéri a nappaliban van elhelyezve, a hálóban egyáltalán nem lehet hallani, így az alvást nem zavarja (pedig a kültéri rögtön a háló ablaka mellett van). Amikor lehűti a lakást, a beltéri annyira lehalkul, hogy szinte hangtalan. Nem tudom később is ilyen marad-e, de nem bántam meg hogy Syen helyett ezt hozták. A tartóssága majd idővel kiderül, van rá 3+2 év garancia. Ha nem kell a hype, egy egyszerű klíma kell, szerintem nem rossz választás ezért az árért. A 2 klímás srác azt mondták, hogy nekik is ilyen van otthon és hogy a belseje Gree.
Annyi hogy a Syen a műanyag fedpanel mögé rejtett digitális kijelzővel szebben néz ki... illetve még a WiFi használatra nem jöttem rá, mert a leírásban egy mukkot nem írnak róla és a honlapon sem találtam semmit, de majd írok nekik és kiderítem hogy milyen appot kell letölteni hozzá. -
Bernyó84
aktív tag
válasz
erdey_a #23031 üzenetére
Kaptam válasz e-mailt a tegnapi levelemre. Ha minden igaz, a Polar 2018-as modelljei kaptak beépített WiFi-t. Hogy R32 vagy R410a a hűtőközeg, az nem derült ki, de a lényeg, hogy hűtsön
Ahogy olvasom a fórumon, nem lesz nagy gond a Polar-ral sem... És elvileg egész jó a support-ja. Ugyanúgy 3+2 év garancia van... Szerintem bevállalom, mert várni kellene 2 hónapot a Syen-re. Már vártam egy hónapot, mert 1 hónapja rendeltem meg
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
erdey_a #22907 üzenetére
Nekem 4.-én szerelték volna a Syen Bora klímát a PremiumCool-osok... De ma kaptam mailt, hogy az ő hibájukon kívül nem érkezett meg a szállítmány, így nem tudnak hétfőn Syen-t szerelni 185-ért, de tudnak helyette Polar-t, ami beszereléssel 195 lenne, de nekem nem kell kifizetnem a különbözetet:[link] Vicces hogy egy és ugyanazon oldalon írják hogy a hűtőközeg R410a, majd nemsokkal lentebb írják hogy hűtőközeg R32. A Polar honlapján elvileg R32 van jelölve. A Syen legkisebb ventillátor fokozatban 29db lenne, a Polar 31db... Nem tudm a 2 db mennyit számít, de talán nem olyan sok... A Syen-ben lett volna iFeel funkció és WiFi is. Polar-ban Wifi csak opcionális. Még gondolkodom hogy beszereltessem-e a Polar-t.
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
F-ECT$ #22732 üzenetére
Én pont most fogok szereltetni Syen klímát: [link]
Június 4.-én jönnek szerelni. Én is utánanéztem Syen.hu és Gree gyártja, felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot, Syen Bora Plus lesz szerelve A City a tavalyi modell. Romániában ez Gree Bora néven fut ha minden igaz. Szerintem teljesen ugyanaz a 2 klíma. Egy pasi szerelt volna nekem Gree Bora-t (amit erdélyből hoz be), kép alapján ugyanaz mint a Syen Bora, hűtőközeg is stimmel és ha jól emlékszem mindkettő G10es inverteres kompresszor van, amit a Gree fejlesztett ki. -
Bernyó84
aktív tag
Sziasztok,
Egy pár hete nézegetem a klímákat, de nem igazán tudok képbe kerülni. Néztem Media-t, Fisher-t, Daikin-t, Samsung-ot, Gree-t és HD Maximus-t... Az utóbbi 2 megbízhatóságáról sajnos keveset tudtam olvasni.
XIII. kerületben egy 42 nm-es tégla lakásba (1 szoba-nappali + 1 félszoba) szeretnék beszereltetni klímát. Ahogy láttam, ha a beszerelő cégtől vásárolom a klímát, olcsóbb a beszerelés a legtöbb helyen. Tudnátok ajánlani céget akik viszonlag olcsón és jól dolgoznak, illetve rajtuk keresztül tudok klímát is beszerezni? Illetve kell-e nekem a 3,5 kw teljesítményű, vagy elég a kisebb is? Milyen márkában érdemes gondolkodni? Olyan 180-200 ezer körüli öszeget szánnék rá. Nem lenne rossz a Wifi kapcsolódás, illetve teteszenek az olyan kijelzők, amik átvilágítanak a burkolaton.Köszi,
Berci
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robot fűnyírók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest