-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezsiasi
csendes tag
Üdv. Van egy Fisher Nordic FSAIF-NORD-123AE3 oldalfali mono split klímám 3.5 kW. Az lenne a kérdésem, hogy a kültérinél csepeg a víz, nem sok de csepeg az alján ahol a kifolyó van,( nem oda van kivezetve a kondenzvíz,) az le a földre folyik. Kérdésem ez normális? 3 ilyen klímám van és mind ezt csinálja. Köszönöm a válaszokat.
-
ezsiasi
csendes tag
válasz J.J. András #39264 üzenetére
Köszönöm az infót, de ez már így marad. A tető már 11 éve kész. Ez legyen a legnagyobb gond. Ha meg valaki kötekedni akar, akkor az összes légkondinak a kondenzvíz kivezetése kivan vezetve. Az enyém igyiksem.
-
ezsiasi
csendes tag
válasz Core2duo6600 #24050 üzenetére
Mesélj mennyi LG klímád volt, ja, hogy sok a 19db beltérihang.
3+2 év gari, meg 10 év kompresszora . Nekem 3 éve LG van tökéletes ja és leszabályoz 115 wattig. Tényleg felejtős. -
ezsiasi
csendes tag
válasz cadgers #22904 üzenetére
Zaj vagy rezgésműködésközben.
• Kattanó hang.
Kattanó hang hallható, ha akészülék az átváltó szelepmozgása miatt bekapcsolódik vagy kikapcsolódik.
• Csikorgó hang.
A hangot a beltéri egységműanyag alkatrészeinek hirtelenhőmérsékletváltozáskor fellépőhőtágulása adja.
• Vízfolyás hangja, fújó hang.
A hang akkor keletkezik, amikor a légkondicionáló hűtőközegénekáramlási iránya megfordul.•
Ezek normális jelenségek.• Egy pillanat múlva elhallgat. -
ezsiasi
csendes tag
válasz cadgers #22901 üzenetére
Régen ezt a kérdést én is felettem, de nem kaptam választ. Ja de mégis , hogy valami nagy baj lehet. Újra át böngésztem a könyvét és megtaláltam, hogy normális működés. Az igaz, hogy itt a fórumon nem ajánlott kategóriában van . Ja és van rá 3év teljeskörű és10év garancia a kompresszora. LG A12LL Art Cool Slim klíma.
-
ezsiasi
csendes tag
válasz Cpt. Flint #22824 üzenetére
Az LG mióta matricázott délkóreai gyártmány.
-
ezsiasi
csendes tag
-
ezsiasi
csendes tag
Üdv én egy LG a12ll légkondit vettem még tavaly. Összeségében jó, csak hát mindegyikben van negatív is.
Például a vízszintes lapát nem megy fel eléggé, teljesen fel irányítva is már két méternél érzem a hideget. Mivel ott fekszem alatta. A szemközti falra szeretném fújni a levegőt be nem lehet, ezért tettem a légkondi alá egy szalag parkettát és ez tereli felfelé a levegőt. Az energia csökkentés a 60 meg 80% -léket az csak humbuk. Mértem a pillanatnyi fogyasztást és nem nem változott. Az hogy könnyen lehet szerelni kit érdekel úgysem én rakom fel. A sok szűrő megy bizbasz nem számít. Ja és a fogyasztása mikor kikapcsolom először 40w egy idő után 9w ez állandó. Még szűrcsög is ha újra bekapcsol mikor hűtés van. Egyébként meg vagyok elégedve vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Flair Signature