Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
Fateromnál tervezzük fűtő klíma beszerelését, a szerelők Syen típust ajánlották, ez valami occsó kínai? Egy gree comfort X-el nem járnánk jobban? 300e környékén tervezzük a gépet.
-
Aby_2014
aktív tag
Huhh, micsoda lavina indult....
A szerelő tudta, hogy fűtésre is szeretném használni a gépet, abban maradtunk, hogy a cseppcsövet figyeljem mert lehet, hogy befagyhat. Próbáltam a megfelelő lejtését megoldani a csőnek, belefújtam szabad volt a járat, tehát nem abba fagyott bele a víz, mivel el sem jut odáig hisz a leeresztő nyílás fagyott be.
Hajszárítóval kiolvasztottam
tegnap este, de ma reggelre ismét befagyott és ismét maga alá csinált a gép, van rajta két nyílás, ott folyik belőle a víz nem a hátsó kifolyón.
Egyelőre annyit csinálok, hogy egy nagy lemez edényt, kádat teszek alá, hogy ne ázzon a terasz. Hál istennek ünnepekre nem mond durva fagyokat és remélem mielőbb ki tudnak jönni a szerelők...
-
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Daikin Comfora klímánk amit fűtésre használnánk, de most az első igazi hideg éjjel maga alá folyatta a vizet. Leszedtem a kifolyó csövét és kiderült, hogy bejegesedett.
Ezek szerint ez egy ilyen drága, fűtésre "optimalizált" gép ami állítólag -15°-ig hatékonyan fűt és nincs benne tálca fűtés?
Utólag lehet telepíteni hozzá valami gyári megoldást vagy mit lehet tenni?
A telepítő azt mondta, hogy egy termosztát kell ,meg fűtőszál..., persze majd az ünnepeket után valamikor...
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
DithenS #54618 üzenetére
És ezt a kérdést még felteheted millió 1 dologgal kapcsolatban, az elektronikai cuccokon át az építőanyagon keresztül, lassan a legalapvetőbb eszközökig, dolgokig mindennek az ára az egekben és érdekes módon még így sincs belőlük készlet...
#összeomló pénzügyi rendszer
-
Aby_2014
aktív tag
-
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam a hozzászólásokat, így szerintem tudom kb a választ, de azért egy megerősítés jól esne
Terv: ~ 28 m2 területű szoba, illetve amennyire átfúj az ajtón az előszoba elsősorban fűtése, elvétve hűtése (vályogfalazat így hűteni nem nagyon kell
) .
A
Gree Comfort X 3,5kW hűtés / 3,7 kW fűtés (br 408 432)
Daikin Comfora (FTXP35C / RXP35C 3,3 kW hűtés / 3,5 kW fűtés (br. 550 228 Ft)
közül melyiket választanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Éjszakai műszak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro