- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
donbig #56502 üzenetére
"Nem szoktad wifiről indítani?"
Ha nem felejtem el akkor el szoktam indítani, és mire haza érek már 27fok van.gollum: Valamikor ki fogom próbálni hogy bekapcsolva hagyom, de szerintem a gyenge szigetelés miatt felesleges járatni ha nem vagyok otthon.
MC Pite: Kipróbálom, az SE módot is.
-
Thusor
őstag
válasz
donbig #48237 üzenetére
Munkahelyemen LG, Midea és MDV klímák vannak. Midea és MDV klímák 24/7 mennek télen-nyáron mennek. LG klímák csak nyáron mennek de akkor nagyon sokat. Eddig nem volt velük sok gond, évente egy tisztítási karbantartás van a nyári időszak előtt. Ezek is vannak vagy 10 évesek. Szerintem az LG klíma teljesen vállalható kategória. Hangja se durva, de fogyasztásban nem tudom menyire vészesek. Munkahelyen ezzel nem nagyon foglalkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest