- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz macilaci78 #84664 üzenetére
Daikin vagy Mitsubishi
Sima szendvics telepítés a kép alapján, fúrni is könnyű a falat meg erkélyről ki lehet tenni konzolra a kültérit lazánMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
rmihaly
tag
válasz macilaci78 #77562 üzenetére
Én kitenném a terasz mellé.
Nem foglalna helyet, kilátást se zavarná. Csövezést meg meg lehet csinálni szépen is - akár a falba besüllyesztve. Nem lenne útban a világítás sem.
A kültéri sem tudna semmit berezegtetni.
A terasz is használható marad. -
titán
válasz macilaci78 #77569 üzenetére
Nekem mindegy hova teszed, viszont a víz és a napfény semminek sem tesz jót hosszútávon.
-
titán
válasz macilaci78 #77565 üzenetére
Csak ne úgy legyen felszerelve, ahogy a képeken, mert pont az erkélyre tolja be a meleget.
-
titán
Én erre reagáltam:
A falikar fölött kb 50 cm hely van.
Ez nekem a kültéri egység magasságát jelenti, nem széleségét. A képek alapján, a falikart simán átrakni máshova és a klímát normálisan elhelyezni, ahol esővédett és megfelelően szellőzik. -
nagyúr
és mi lenne ha a falikar alá az erkélyre tennéd?
-
Lorden
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz macilaci78 #77539 üzenetére
Képek.
Bal oldal, jobb oldal, köztes.
A falikar talpa felett 48 cm hely van, a kiállóvilágítótest felett 50 cm.
A bal oldal a preferált, a jobb oldalon ugyanez a helyzet, de a másik erkélyajtó mellett nem fér el beforgatva. Korábban a lemezszekrény és a lámpa helyén volt két kültéri egység...
Az erkélyen kívül más szomszédnál nem láttam klímát, nem biztos, hogy nekem szabad lenne.
A bal oldali lámpa az erkély vonalától kb 70 centire van, az jó lehet?
Az áram a lemezszekrény mögött áll ki térd magasságban és a szekrény tetejénél látható rózsaszín csőben fut.TeeJay: a konzol alja mindegy, hol van, a két konzol közt elfér a lámpa. A gép helye a kérdés.
Lauda: lehet, az lesz, hogy a falikart elhúzom az ablak felé, így viszont keskeny egységet keresek, nem alacsonyt.
Esetleg megúszom, ha 10-20 centit kilógok az erkélyről...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
titán
Szia!
Oda nem fog elférni kültéri és nincs is értelme benyomorgatni, kell neki a szellőzés. Át kell rakatni a falikart máshova, vagy a kültérit a másik helyre tenni. A csövezést egyszer kell megcsinálni.
-
TeeJay
félisten
Hát Gree klímák 55centi magasak és felette kellene még 5centit hagyni már csak a beépítés miatt is... Konzol alja így valahol 65centin van plafontól mérve
50centire nem tudom van-e klíma ami befér kültérivelMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
jim bcs
nagyúr
válasz macilaci78 #24691 üzenetére
Uuuh, az kemény, akkor már mindegy ha másik, új készüléket vesztek.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
Új hozzászólás Aktív témák
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Path of Exile 2
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Új HP OMEN gamer szék
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával