Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Nekem is van egy klímám, Unical márkájú, 80 ezer Ft volt pár éve + 40 ezer a szerelés (azért, mert bonyolult volt a szerelés, sajnos több méterre van egymástól a kültéri és a beltéri, de nem vettem észre, hogy a hatásfoka sokat csökkent volna, teszi a dolgát).
2.2kW -azt hiszem-, jó nagy beltéri és kültéri egysége van (20-30nm-es helységben van, melynek egyik fala nyitott az ebédlőre), split, hűt-fűt, párásít, párátlanít, szóval mindent csinál, havi néhány ezerrel dobja csak meg a számát
Mit tudhat az az LG annyiért?Forever and ever, let's make this last forever.
-
anjani182
őstag
Zajról csak annyit, hogy az én klímám kb. olyan hangos mint egy számítógép, szóval ha megy a TV, számítógép, akkor mondhatni takarékos üzemmódban elhanyagolható, hiszen 10-15 perc alatt lehűti a teret, utána meg lekapcsol és szinten tartja a hőfokot
Forever and ever, let's make this last forever.
-
anjani182
őstag
Megnéztem, nem sok hasonlítási alapom van, de az LG biztosabbnak látszik, főleg, mert a paraméterek adottak, így nem mennék bele a Daewooba látatlanba!
Megjegyzem, amikor az enyémet vettem nem tudtam róla semmit, csak hogy a cégnél ezt használom, nagy térben van, és jól hűt, tetszett a távkapcsolója, és megvettem, tehét én tapasztalat alapján vásároltamForever and ever, let's make this last forever.
-
Bakko
tag
Éppen ezért jobb az inverteres. Mivel a klíma indulásnál veszi fel a legnagyobb teljesítményt, és mivel a síma nem tudja szabályozni a kompresszort az mindíg maxon megy. Míg az inverteres egyszer bekapcsol (az is 5-6 fokos levegőt fúj be) egészen addig amíg el nem éri a kellő hőmérsékletet és ha elérte utána az inverter visszavesz és csak annyit hűt hogy tartani tudja állandóan a beállított értéket.
Azzal takarít meg energiát hogy nem kapcsolgat ki be, és ha elérte a kellő hőfokot akkor már alíg fogyaszt valamit.No Comment!
-
iguana
őstag
nagyon helyes, h vki gondol arra is, hogy halk legyen. kész katasztrófa, ha olyan szomszédod van, aki legolcsóbb hipermarketes-gazdaságos klímát veszi, te meg egész nap hallhatod a berregést, rosszabb esetben a rezonanciát, amit a fal szépen átvesz.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Kraptor
őstag
26 az azért még jó meleg Én úgy szoktam, hogy nagyon lehűtöm a lakást legalcsonyabbra rakva olyan 20 körülire majd lefekvés elött kilövöm és csendben alukálok. Majd du valamikor bekapcsol automatikusan, hogy hüvibe érjek haza Engem alvásnál zavarna a beltéri zaja.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Ja, de már bánom, hogy nem az ''Air Exchanger''-t rendeltem meg....
Elsőre túl drágának találtam, most viszont nem vagyok benne biztos, hogy jól döntöttem.
Nem baj, majd a második készülék (ha ez beválik), az már olyan lesz.
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest