Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
26 az azért még jó meleg
Én úgy szoktam, hogy nagyon lehűtöm a lakást legalcsonyabbra rakva olyan 20 körülire majd lefekvés elött kilövöm és csendben alukálok. Majd du valamikor bekapcsol automatikusan, hogy hüvibe érjek haza
Engem alvásnál zavarna a beltéri zaja.
[Szerkesztve] -
-
Bakko
tag
Éppen ezért jobb az inverteres. Mivel a klíma indulásnál veszi fel a legnagyobb teljesítményt, és mivel a síma nem tudja szabályozni a kompresszort az mindíg maxon megy. Míg az inverteres egyszer bekapcsol (az is 5-6 fokos levegőt fúj be) egészen addig amíg el nem éri a kellő hőmérsékletet és ha elérte utána az inverter visszavesz és csak annyit hűt hogy tartani tudja állandóan a beállított értéket.
Azzal takarít meg energiát hogy nem kapcsolgat ki be, és ha elérte a kellő hőfokot akkor már alíg fogyaszt valamit. -
anjani182
őstag
Megnéztem, nem sok hasonlítási alapom van, de az LG biztosabbnak látszik, főleg, mert a paraméterek adottak, így nem mennék bele a Daewooba látatlanba!
Megjegyzem, amikor az enyémet vettem nem tudtam róla semmit, csak hogy a cégnél ezt használom, nagy térben van, és jól hűt, tetszett a távkapcsolója, és megvettem, tehét én tapasztalat alapján vásároltam -
-
anjani182
őstag
Nekem is van egy klímám, Unical márkájú, 80 ezer Ft volt pár éve + 40 ezer a szerelés (azért, mert bonyolult volt a szerelés, sajnos több méterre van egymástól a kültéri és a beltéri, de nem vettem észre, hogy a hatásfoka sokat csökkent volna, teszi a dolgát).
2.2kW -azt hiszem-, jó nagy beltéri és kültéri egysége van (20-30nm-es helységben van, melynek egyik fala nyitott az ebédlőre), split, hűt-fűt, párásít, párátlanít, szóval mindent csinál, havi néhány ezerrel dobja csak meg a számát
Mit tudhat az az LG annyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest