Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Te nem az ésszrű használatra reflektáltál a dugaljas javaslatoddal, hanem az új áramkör kialakításra.
Ha most belekevered az ésszerű használatot az egy másik beszélgetés.
Ha arról szeretnél beszélgetni, azt is lehet.
Az azzal indul hogy ha meg is engedik a jelenlegi vezetékén a bővítést szabványosítás nélkül, akkor ott is valakinek ellenőriznie kell a vezeték mind két végén a kötési pontot, tehát hogy a kiselosztóban stabil-e a kötés, nincs elkorrodálva, eltörve, leégve. Kiállít erről egy csatlakozó műszaki dokumentációt.
Ebben a kérdező adott helyzetében és esetben a belső felújítás teljesmértékben irreleváns, hisz a kollega írta hogy a terv hogy kiépít saját áramkört a klímához, az elektromos sütőnek meg már most is van saját új áramköre.
Ellenben ha épp rákapcsol full teljesítményen a klíma és az elektromos sütő egyszerre, jobb a békesség, inkább javaslom a betáp szolgáltató kismegszakító bővítését.
A többi meglévő elmenő áramkör védelmet meg nyilván ahhoz kell/ ahhoz van megválasztva ami vezeték elindul.
Tehát én a kérdező helyzetére reagáltam, ahol a felállás szerint nagyon nem milliós összegről van szó.
Persze jó lenne felújítani, de azt nem merem megírni mert nem én fizetem.De még1x, Te nem erre reflektáltál, hanem a teljesen ismeretlen állapotú áramkörre javasoltad valamelyik közeli dugaljból a rákötést. Se az adott áramkör elágazásainál, se az adott áramkörön lévő többi dugaljnál, sem maga az adott dugaljnál nem lenne esetedben ellenőrizve a kötések állapota.
Aztán jön a füst egy nem jól érintkező nulla vezeték miatt a kötődobozból és elszáll a friss klíma, amiért senki nem vállalja a garanciát, mert a lakás tulajdonos nem biztosított a megfelelő elektromos kiállást."Ne haragudj ezt végkép nem értem"
Leírom még1x:
"
...javasoltad valamelyik közeli dugaljból a rákötést. Se az adott áramkör elágazásainál, se az adott áramkörön lévő többi dugaljnál, sem maga az adott dugaljnál nem lenne esetedben ellenőrizve a kötések állapota.
Aztán jön a füst egy nem jól érintkező nulla vezeték miatt a kötődobozból és elszáll a friss klíma, amiért senki nem vállalja a garanciát, mert a lakás tulajdonos nem biztosított a megfelelő elektromos kiállást.
"A jelen kérdezőtől függetlenül, ameddig az adott lakásban az elektromos hálózat nincs leellenőrizve olyan ember által aki ért is hozzá nem csak bemondásra, addig én továbbra is mindig azt fogom javasolni hogy NE a szoba sima duglj körén meglévő régi dugaljba legyen használva egy új klíma.
Ha meg le van ellenőrizve és a hozzáértő személy vállalja az anyagi garanciát, akkor csak ajánlani fogom hogy NE legyen sima dugalj használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest