Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
-
mjani1172
addikt
válasz
poli27 #64560 üzenetére
Kérlek próbáld meg értelmezni amit írtam.
Ezek
-nem eglévő házak,
-nem belvátos,
-nem emelet.
Ezek kültéri, ipari bodegák. Neked szép lakások, nekem nem. A középső tetején a hullámpalával és a szögvassal, bizonyítja hogy miben van köztünk esztétikai eltérés.
Bármit írnék, úgyis jönne rá a riposzt.
Így a fórum alap megállapítását írom csak le:
A képeken látható klímák nagyobbak mint 3..5 kw gy eleve csak a hülye telepít ilyet.(bár jó helyre) -
forumpista
aktív tag
válasz
poli27 #64560 üzenetére
Nem ertek hozza, de azert az hogy napi 10-20 liter viz odafolyik a haz tovetol 10 cmre minden nap, szerintem nem egeszseges.
Persze az is lehet hogy eszakon nem annyira epitettek hazat valyogbol, meg csinaltak rendes alapot, meg lehet hogy ott inkabb szaraz hideg van ezert a kifolyo vizmennyiseg nem okoz gondot.
de itthon nem ez a helyzet, szoval erdemes figyelembe venni a helyi “adottsagokat“ is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest