- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Egyszerű boot
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
waveson #61893 üzenetére
Ha tavaly, a szolgáltató számítása szerint nem lépted át a kvótát, akkor én maradnék átalányban. Nagyon ködös még, mi alapján fognak számlázni a diktálósoknak, egy biztos, hogy a közkézen forgó jelleggörbés táblázat nem reális, de senkinek nem hajlandóak elmondani, mik lesznek akkor a havi határok. Tippre iszonyatosan szívni fogunk, már bánom, hogy július végén nem váltottam átalányra, akkor havi 23ezer lett volna, egy hete pedig már havi 54ezres átalányt kalkuláltak, szóval kíváncsi vagyok, az átlag körüli fogyasztásunkkal hányszázezres számlákat fogunk kapni a téli hónapokban.
-
Siriusb
veterán
válasz
waveson #61893 üzenetére
Azzal a ráccsal én is megszenvedtem, amire rájöttem, miként van felfogatva és hogy kell kipattintani. Nem is rakták vissza? Mostanában akarom szétszedni, s én is arra gondoltam, nem rakom vissza, úgysem nyúlkál ott az ember.
Bravúrosan kanyarítottad a témát a klímáról a diktálásra. Kattogott egy darabig az agyam, hogy megértsem az összefüggést, de aztán rájöttem, hogy nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Akciófigyelő: Zajlik a Xiaomi Fan Festival
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Alkoholista nevelde
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest