Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
PROTRON #60042 üzenetére
Gondolkodni sem árt, nem mindenki egy panelben lakik Káposztásmegyeren, ahol éjjel-nappal kell, hogy menjen a klíma. Utálom az ilyen, békaperspektívás megmondóembereket, akik megmagyaráznák, hogy a hóembernek jó a meleg.
Akinek felesleges a wifi, kapcsolja ki, és ne akarja megmagyarázni annak, akinek 100 km-re van a háza a munkahelyétől, annak jó, ha nem látja a kamerákat távolról, ne lássa a hőmérsékleteteket, az esetleges áramszünetet, és ne tudja indulás előtt a klímán beállítani a kívánt hőmérsékletet.
Gondolom a klímagyártók sem dísznek teszik a bekapcsológombot és a hőfokszabályzót az eszközre, hanem tisztában vannak azzal, hogy mindenkinek mások az igényei.
Abban sem vagyok biztos, hogy egészséges a benti levegőt forgatni a végtelenségig, amikor este ki lehet nyitni az ablakot és szellőztetni reggelig: nem mindenki egy vegyi üzem és rendezőpályaudvar között lakik, van aki madárcsicsergésre ébred, 19 fokos külső hőmérséklet és hűs szellő mellett, mint én is ma.
Végül az energiapazarlás: méréseim alapján, hűtésben a klímám fogyasztása abban az esetben, ha a kinti hőmérséklet alacsonyabb a bentinél, ami nálam 23 óra és 09 óra között van általában, kikapcsolom, akkor kb. a fele, mintha menne non-stop.
A bölcsek kövét a zsebükben érző megmondóemberektől nem, de a fáktól elnézést kérek a kényelmi példáért, tőlem távol áll a kivágásuk a mainstreammel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest