Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz
sanzi89 #50815 üzenetére
Pont így jártam anno a gree-vel,de ezt már beszéltük én ezért nem is ajánlom senkinek,pedig van akinél nincs vele probléma.Nálam 2 sensira van nincs ilyen gond mint nálad, igaz alapból állványra rakattam (bár most éppen felmerült,hogy rossz helyen vannak) .Az a morajlás nálam olyan volt ytong fal, mintha a fejembe szólna iszonyat zavaró.
És éppen 22-24 fok ra állítva csinálta amin használni kellene.
-
LanyUs
senior tag
válasz
sanzi89 #50815 üzenetére
Többször írtam már róla, ezért nem ismétlem magam, de tökéletesen jól hallod, hogy van frekvencia, amikor mély morgó hang lehetséges. A gumibak részben segít? Sőt! A comfora kültéri belső csővezese neki feszült a kasztninak. Kicsit hajlitottunk rajta és sokkal csendesebb lett a falon + Jól el kell találni a pontot hol nem okoz rezonanciát.
Én előnyben részesítem a földre telepítés ( még akkor is ha plusz 5-10 méter kábel kell ).
Másod sorban a lábazati telepítést.
Harmadsor a fal.
Az új Comfora már csendesebb, ellenben a ventilátor gyorsabban pörög így nagyobb a légörvény. A Stylish csendes kívül - belül, de kegyetlen ára van.
Perfera csak a cégnél van, de az is jó!
Nálam a Sensira a lábazaton csendben van.
RXM9 oldalfalon határeset, de még elmegy ( a tücsök a mérce ).
Fűtésre optimalizált RXTP35 maga az etalon.
Comfora RXPL csendessé tettük végül.Van egy Gree gépem is és egy Fuji 14LMCA a szülői házban. Na ha meghallanad lapáttal le is verned...
-
zsolt501
nagyúr
válasz
sanzi89 #50815 üzenetére
Nem lehet, hogy a falban van egy üreg?
Ez az üreg egy hibásan felrögzített szigetelés is lehet vagy üreges tégla illetve rosszul kivitelezett szendvics szerkezetű fal.
Mert ha igen akkor az képes ügy működni mint egy hangszer és a legkisebb rezgést is képes felerősíteni, mert ha ott üreg van akkor bizony ugyan úgy elő fog fordulni a hang ha ugyan oda kerül egy másik klíma, szóval ki kellene deríteni, hogy milyen ott a fal szerkezete, mielőtt költségekbe vered magad.
Sok eljárás van az ilyen zengő üregek némítására. érdemes utána olvasni,
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest