- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
valakky #40160 üzenetére
"klíma 22 fok környéke, nagyszoba 24, szobák 24-25 fok környéke."
Pont erre írtam, hogy nem szerencsés.
Majd méregesd a páratartalom különbségeket is! Szombaton este a teraszomon 85 %-ot mértem. Utána megnéztem az Időkép térképét, sok helyen még ennél is magasabb értékeket mértek, néhol 100 %-ot.Ki a franc akar az egyik szobában 22 fokot azért, hogy a távolabbiban 25 legyen? Ráadásul a 22-höz annak a szerencsétlen gépezetnek ezerrel kell dolgoznia. Lenge, nyári öltözékben a 22 kifejezetten hideg, vacogni lehet, a 25 már kellemes, annyira szoktam állítani a távirányítón, méghozzá I-Feel funkcióval.
Akik klímaszerelésből és forgalmazásból élnek, nyilván részben üzleti érdekből is szorgalmazzák, hogy mindegyik helyiségben legyen egy beltéri. Én saját 15 éves tapasztalat alapján állítom ugyanezt. Össze nem hasonlítható a két megoldás. -
Orlin
addikt
válasz
valakky #40160 üzenetére
Régebben Windy is írt ezzel kapcsolatban.
"Az, hogy a helyiségben, esetleg a szomszéd helyiséggel is számolva nyitott nyílászáró mellett, összehűl a levegő, az leginkább a fizika törvényének köszönhető, a miatt keveredik el az alacsonyabb energiájú (hidegebb) levegő a magasabb energiájú (melegebbel)."
Szóval elvileg lehet hűteni.Nálam is a folyosó végén van tőlem 6 méterre egy klíma a falon onnan fújja végig most kettes venti fokozaton a folyosót amiről nyílik két szoba.
Az én szobám itt van a végében és azért lehet érezni hogy megy a klíma.
Igaz a folyosón most 22 fok van nálam 24 körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest