Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz BoneDragon #32684 üzenetére
Egyértelmű Daikin. Nagyobb árkülönbséget is megérne. A többi versenyző mind kínai csoda. Én 70k-s felárral vettem japánt a kínaihoz képest, és megérte.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
valakky
aktív tag
válasz BoneDragon #32684 üzenetére
A Polar egy címkézett Gree, saját impőrtőrrel.
Bosch egy címkézett kínai, ki tudja kivel gyártat és milyen minőségbiztosítást követel meg.
Beltérik ebben az árban legjobb esetben is olyan 25 dB körül vannak, azaz nem ágy felett egy hálószobában a legtöbb embert nem zavarják, kültérik, ha nem a szomszéd ablaka mellé rakatod, akkor szintén nem problémásak.
Innentől kockázati tőke, hogy kifizetsz-e 35k körüli többletet egy olyan jóval kisebb hibaszázalékkal jelen lévő márkára, mint pl. a Daikin, amihez általában, ha meghibásodás adódik, beszerezhető alkatrész is, és csendesebb kívül-belül és valamivel nagyobb a valószínűsége, hogy elmegy 15 évet.
Garancia időn túli nagyobb javítások, főelemek, vezérlőpanelek cseréje meg hiába van hogy van alkatrész, kb. gazdasági totálkár a japán esetében is. Kínai meg egyéb tömegtermék esetében meg pont, hogy sanszosabb, valahonnan túrnak egy bontottat óccsóért.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest