- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
válasz
BoneDragon #32684 üzenetére
A Polar egy címkézett Gree, saját impőrtőrrel.
Bosch egy címkézett kínai, ki tudja kivel gyártat és milyen minőségbiztosítást követel meg.
Beltérik ebben az árban legjobb esetben is olyan 25 dB körül vannak, azaz nem ágy felett egy hálószobában a legtöbb embert nem zavarják, kültérik, ha nem a szomszéd ablaka mellé rakatod, akkor szintén nem problémásak.
Innentől kockázati tőke, hogy kifizetsz-e 35k körüli többletet egy olyan jóval kisebb hibaszázalékkal jelen lévő márkára, mint pl. a Daikin, amihez általában, ha meghibásodás adódik, beszerezhető alkatrész is, és csendesebb kívül-belül és valamivel nagyobb a valószínűsége, hogy elmegy 15 évet.
Garancia időn túli nagyobb javítások, főelemek, vezérlőpanelek cseréje meg hiába van hogy van alkatrész, kb. gazdasági totálkár a japán esetében is. Kínai meg egyéb tömegtermék esetében meg pont, hogy sanszosabb, valahonnan túrnak egy bontottat óccsóért. -
vzsryl
nagyúr
válasz
BoneDragon #32684 üzenetére
Egyértelmű Daikin. Nagyobb árkülönbséget is megérne. A többi versenyző mind kínai csoda. Én 70k-s felárral vettem japánt a kínaihoz képest, és megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest