Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy027
tag
válasz
Kroni1 #30602 üzenetére
Áramszünet felénk szerencsére nem sűrűn van, amúgy sem szeretik a klímák. A leírás szerint ha visszajött az áram, folytatja az áramszünet előtti beállítással a működését. Ha direkt húzom ki, akkor először lekapcsolom.
#30601 HoryThePooh Szóltam egy közeli cégnek (akikről azelőtt nem tudtam), ők írtak a Daikin szerviznek, ahonnan ezt a leírást kapták. Ha nem megyek be személyesen, akkor a mai napig nem tudok erről, pedig már két hete megkapták a választ. Neten nem találtam ezt meg, de nekem is jó lenne látni, mit lehet még átállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Ukrajnai háború
- The First Berserker: Khazan
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Abus Viantor sisak
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest