Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Miért káros? Egy új kiépítésnél milyen érv szól amellett, hogy ne 2.5mm + C16 legyen, hanem vékonyabb vezetékkel és kisebb kismegszakítóval? Nem kötekedés, komolyan kérdezem, mert nem tudom.
( a korábban már elhangzott "az is elviszi", meg "olcsóbb" részt hagyjuk, mert egy több százezres beruházásnál az az 1000 Ft már nem számít )A H tarifás "nem várnak el" csak most tűnt fel stevewonder-től. Mivel 16A-t raknak fel az E-onosok, ahhoz kell igazítani a vezeték vastagságot. Bent van a szerződésben, hogy az ehhez méretezett vezeték vastagsággal kell a megszakítatlan kábel a légkondiig, hogy felrakják az órát. (totál mindegy hány A-t igényelsz, a légkondi adatlapja alapján ők döntik el mit kapsz, így kaptam én is 16-os kismegszakítót az órához)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Xiaomi Scooter 4
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest