- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
kirusz1 #5332 üzenetére
Lehet, csak nekem olyan GPS kellene, amire nem nekem kell szoftvert buherálnom. Abból csak a szívás van..A Sygicről elég sok negatívumot olvastam itt a fórumon, már teljesen elbizonytalanodtam. A garmin cuccai meg általában össze vannak lőve a térképeikkel. Nekem elég lenne a MO-i térkép, de nem hátrány a Full EU, bár ritkán megyek kocsival külföldre. Még nézegetem a nüvi 1250et is, de abban csak 400 Mhz-es processzor van, bár ahogy nézem az 500 Mhz-es procival szerelt nüvi 30 se gyorsabb. Ez utóbbit már nyomogattam az MM-ben, tetszett.
Valójában júniusig nem sürgős a dolog, addig még beerősíthetnek az androidos pna-k is. Csak ha már mellé számolom egy térkép árát is, már nem is éri meg nekem annyira. Plusz ugye az NNG csak a fejlesztőknek adja ki az iGo-t, az androidos verzió gondolatát meg kerülgetik, mint a forró kását.
Új hozzászólás Aktív témák
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 cine lencse
- Nintendo Switch Oled + Pro Controller
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest