Új hozzászólás Aktív témák
-
doser0717
aktív tag
válasz VANESSZA1 #5396 üzenetére
En is e között a kettö között vacillälok nagyon!
En a CNS-t vennem inkäbb a 2 ev garancia miatt. Viszont en a Primo Truck-ot szeretnem futtatni rajta, ami meg HD felbontäsra meg csak az x960-hoz van megbuheralva....
Vagyis meg vagyok löve: vagy a kedvemnek jobban tetszö keszülek, vagy az x960 de tudom rajta a jo (jobb) programot futtatni....FK8, Valoriani Baby 75
-
krypton
senior tag
válasz gipsztigris #5397 üzenetére
A fém keret direkt napsütésben nem vakító a CNS-nél? Wayteq X960BT esetén Bluetooth-on keresztül megoldható, hogy egy androidos telefon netet biztosít, és működik az online TMC?
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz VANESSZA1 #5396 üzenetére
Akkor a Silver jó választás lehet. Nagyon gyorsan talál jelet, (talán a fém háznak köszönhető, talán másnak, de tény, hogy az összes CNS közül ez fog leggyorsabban holdat.
Kijelző is teljesen rendben van. Nem jobb, és nem rosszabb, mint a wayteq kijelzője, tekintve, hogy azonos gyártó azonos kijelzői vannak mindkét gépben.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
őstag
válasz gipsztigris #5395 üzenetére
Nagyon gondolkozom , hogy wayteq x960 vagy chs silver legyen. egyszerűen nem igazán tudom,hogy melyik lenne jobb.
Ami nálam fontos, hogy nagy min.5" és ne tükröződő de éles kijelzője legyen.
Gyorsan találjon jelet
Az ilyen sallangok, hogy bluetoth, fm , filmnézés, képnézés nem érdekel túlságosan.
Egy jó olcsó navi legyen amire az Igo menne.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
gipsztigris
addikt
válasz VANESSZA1 #5394 üzenetére
A full EU primo cca. 20 ezer forint. Egy év ingyenes térképfrissítéssel. Online nincs mód a megvásárlására. Ha utólag akarsz venni a géphez, akkor is be kell menned személyesen a Daróci u. 1-3-ba és ott (de csak ott) meg tudod vásárolni.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
őstag
CNS Silver vásárlásán gondolkodom. Milyen áron mérik hozzá a CNS-nél a Primo-t? Van lehetőség online vagy vidéken is megvenni utólag ?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
A nagy kérdésem az lenne, hogy CNS Globe Silver vagy Wayteq X960BT HD? Pro, kontra? Esetleg más alternatívák hasonló árkategóriában?
-
laszlohu
addikt
Valaki nemrég írt róla, hogy kapható az alábbi eszköz, Android 2.3.4 -gyel :
Az 1. szállítmány még ezzel az op. rendszerrel érkezik,
már dolgoznak azon, hogy 4.0 - ás Androiddal vértezzék fel,
örömhír, ami főleg a teljesítményen sokat fog dobni. -
gipsztigris
addikt
válasz Neurotoxin #5389 üzenetére
Én nem vitázok senkivel sem!
-
Neurotoxin
őstag
válasz gipsztigris #5381 üzenetére
"Androidos iGO MyWay Amigo" Ha arra gondolsz, ami a Samsung Spicán futott, igen, de amúgy egy warezes átportolt valami, mint a youtube videókban..
Nem azzal van a baj továbbra sem, "hogy van olyan, aki látott már olyat, aki ismer olyat", hanem, hogy ezeknek a hefteléseknek az a következménye, hogy egy frissítéssel is szenvedni kell meg térképeket összeollózni. Addig, amíg nincs androidra hivatalosan iGo, hiába vitázunk erről a témáról...
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
laszlohu
addikt
Új gps a láthatáron :
MStar MSR2112 gps vevővel,
Nem saját tapasztalat, de azt olvastam, hogy 2 másodperc alatt talál gps jelet bekapcsolás után, NMEA v4.0 - ás szabvány,
és 2 m - es pontosságot írnak ( erre azért kíváncsi vagyok )Hátrány : TMC előkészítés : nincs
[ Szerkesztve ]
-
kirusz1
őstag
válasz JoseyAdams #5384 üzenetére
Wayteq 960 BT ,CNS GLOBE HD t ajánlják a szakik.23.000 köröl vannak
-
JoseyAdams
csendes tag
Sziasztok!
Faterom szeretne GPS-t venni kamionba, mert a réginek nyoma veszett, a vezető oldali ablakkal együtt...:S
Én nem vagy annyira járatos a témában, ezért fordulnék hozzátok.Ő egy WayteQ x950-et nézett ki magának. A kérdés, hogy tudnátok-e hasonlót, esetleg jobbat ajánlani egy 25k-ig terjedő árkategóriában?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Józsi -
gipsztigris
addikt
válasz Loituma69 #5380 üzenetére
Azon felesleges polemizálni, hogy melyikünk látott több gépet szerintem.
De azon már lehet, hogy az almát akarod a körtével hasonlítani! Persze, hogy szebben-jobban fut az Androidos gépen az iGO, de nem fut szebben, mint egy WinCE gépen az Amigo!Hiszen egy és ugyanaz a motor hajtja mindkettőt. (mármint a CE Amigo-t és az Androidos iGO MyWay Amigo-t)
Majd ha ki tudsz próbálni Primo-t Androidon, akkor lehet majd összehasonlítani a CE-s Primoval.
Való igaz, hogy a droidos gépek erősebbek, de a Primo szempontjából sajna nem sok jelentősége van. Hogy miért, abba most nem bonyolódnék bele.
És azért hogy mit teszel és mit nem, arról majd beszéljünk nyár végén, ősz elején! Rendben? (arra gondolok, hogy mikor fogsz majd Primot használni a droidos kütyüdön) :-)"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Loituma69
őstag
válasz gipsztigris #5370 üzenetére
Én sem akarok vitázni, de nyílván másképpen működnek érzékszerveink, engem nagyon zavar a grafikai megjelenítésnél pl fordulásnál kanyarodásnál az a kis röcögés amit a 800-as gépek produkálnak! Te ezt nem látod, jó neked nyílván azért nem zavar.
Primo-t azóta használok mióta megjelent, használtam agyon buherálva, skinezve, és alap primo-val is. Volt vagy 30 készülékem 5 év alatt, és kb vagy 20 féle gyártó tipus. youtubra töltötem fel jópár videót ahol két készülék fut egymás mellett stb....A következő feltőltésem az androidos 1ghz procis WayteQ xTAB-50 GPS lesz összehasonlítva a Bluepanther Azure Pro gps-el. Wayteq x960 HD teszteltem Xperia Arc telefonnal mindkettő 800x480 felbontásban vagyis az arc 800x484! Ott is az 1ghz proci nyert megjeleníítésben, nem az 500mhz-es wayteq! Bluepanther Jade és sima X850 volt egymás mellett és ott is a kicsi x850 nyert már eleve a primo betőltési ideje is gyorsabb volt nem hogy a megjelenítés.
800x480 készülékek is nyugodtan használhatók, de engem zavar az a kicsi kis röcögés! Ez van. Ez az én véleményem a tiéd pedig más, ezzel semmi gond nincs. Használd egészséggel a 800x480-as kütyüket 500mhz procival én nem teszem.
Egy dolgot el kell ismernem a 800-as javára, szebb a grafika mélyebbek a színek és nincs recés vonal egy árnyalatnyi sem. -
kirusz1
őstag
válasz gipsztigris #5377 üzenetére
sajnos még mindig nem tudom eldönteni hogy a wayteq 960 vagy az általad jónak mondott CNS a jobb
-
gipsztigris
addikt
válasz PLaci58 #5376 üzenetére
Fizikailag megegyeznek a kijelzők. (ha a HD-re gondolsz) A Wayteq láthatósága szerintem ugyanolyan jó, mint a Globe Silver láthatósága. A Globe HD is azonos kijelzőt kapott, csak ott a kijelző előtt még van egy fólia, amitől "síkképernyős" hatású lesz. De sajnos fénylik tőle, és még a fényerőt is fogja egy picit.
-
PLaci58
addikt
válasz gipsztigris #5374 üzenetére
Hali. Mostanában ilyen nagymúltú cég közelében vagy?
A wayteq960-nak milyen a fényereje?"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Kbali
nagyúr
válasz gipsztigris #5374 üzenetére
peace!
-
gipsztigris
addikt
utólag is van lehetőség megvásárolni a Primo-t vagy az iGO-t, ha CNS gépet vettél. Egyszerűen visszaviszed a CNS-hez, és kapsz hozzá egy gyári kártyát, osztjónapot! Az NNG-nél nem fogsz kapni hozzá, de a CNS-nél igen, hiszen a CNS-re hivatalosan portolt iGO-t forgalmaznak. (úgy hívják, hogy CNS Map)
......és ezt pedig valószínű, hogy én tudom jobban."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Kbali
nagyúr
válasz gipsztigris #5363 üzenetére
Nem, nem lehet, csak OEM-ként, utólag nem - ugyanis az NNG nem árul szoftot... Más út a megoldás, de az nekem általában nem járható - de ezen ne kezdjünk vitát.
-
kirusz1
őstag
kezd érdekes lenni ....
-
gipsztigris
addikt
válasz Loituma69 #5369 üzenetére
Megint nem vitázni akarok veled de kérdezem, hogy láttál már működés közben 800x480-as felbontáson Primo-t? Olyat, ami nincs szénné buherálva, hanem vagy gyári, vagy urambocsá hozzáértő ember rakta össze.....mert ha igen, akkor tudnod kellene, hogy ha egymás mellé teszel egy 480-as és egy 800-as felbontású gépet, mindkettőn ugyanaz a szoftver fut, egy fél másodpercet sem fog késni a 800-as a kisebb felbontáshoz képest.
-
Loituma69
őstag
válasz doser0717 #5365 üzenetére
SiRF IV meg V ezek a leggyorsabban legstabilabban használható jelfogó chipek! A IV az kevesebb jeladó holdat kezel egyszerre, de még így is többet mint amennyi műhold gps jelet küld, tehát már ez is bőven elegendő! A Sirf V pedig még több holdt kezelne egyszerre ha lenne több jeladó műhold! kb 5-20 sec alatt fog jelet és stabilan tartja azt.
-
gipsztigris
addikt
válasz doser0717 #5366 üzenetére
A GlobeHD is egy jó készülék. Ha nem lenne annyira tükröződő kijelzője, akkor azt mondanám, hogy a kategóriája legjobbja. Sokáig használtam. Hidd el, tudom miért ajánlottam azt amit ajánlottam! :-)
Nyilván nem ezzel akarsz majd netezni, meg telefont kihangosítani, ezért ezek a funkciók nincsenek benne a silverben. Viszont benne van egy rendkívül gyors és pontos gps vevő, ami a legfontosabb, valamint egy 800x480-as napfényben is jól látható 5"-os kijelző.
Becker elég jó gép, de sajnos csak 480x272-es a felbontása. Navon egy ipari hulladék (de tényleg), Magellant nem ismerem."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
doser0717
aktív tag
Esetleg a CNS Globe (HD)???
FK8, Valoriani Baby 75
-
doser0717
aktív tag
válasz gipsztigris #5361 üzenetére
Ezekről az antennákról olvastam még és nem tudok kiigazodni.
Van ugye a SiRF III meg IV meg V. De abból is különböző csatornaszám.
De valahol az III-al szereltet dicsérik, az (elméletben) erősebb V-össel szereltről meg azt írják, hogy nem túl acélos a vevő... Akkor ez most hogy is van?FK8, Valoriani Baby 75
-
doser0717
aktív tag
Nem ragaszkodok a legolcsóbb megoldáshoz!
Dell Precision-al netezek, filmet meg Samu 55" D8000-en nézek. Szvsz van igényem a minőségre!
De ha nem muszáj, nem veszek 100eFt-ért navit, főleg mivel már lefelé építem a kamionos karrierem...A Mio-n még az igo '06 van frissités nélkül. És éppen csak azért cserélem le, mert már nem akaródzik neki GPS jelet találni!
Mindegy a márka, csak jó legyen a rátelepíthető program és a GPS jel vevő!
Mi a vélemény ezekről:
Becker Ready 50
Magellan RoadMate 5190T
NAVON N675Programnak az iGo Primo Truck-ot szeretném használni. Amit majd az megold, aki látott már olyat aki találkozott olyannal aki már beszélt azzal aki tud erre megoldást...
FK8, Valoriani Baby 75
-
-
Kbali
nagyúr
és hogy tesz rá normális, frissíthető szoftvert? Talán a sygic truck
-
gipsztigris
addikt
válasz doser0717 #5356 üzenetére
Tekintve, hogy Mio C310-ről beszéltél, amin vagy MioMap, vagy iGO futott, nem akartam olyat ajánlani, amin nem fut az iGO.
A ma kapható gépek hardveresen szinte teljesen megegyeznek. Itt az ár, a külső kinézet és a kiegészítő funkciók (esetleg egy adott márka iráni elkötelezettség) amik meghatározzák, hogy ki-milyen PNA-t fog vásárolni. Mivel alap készüléket kerestél, ezért ajánlottam a Globe Silvert. Fém ház, HD felbontású kijelző, masszív tartó, jó láthatóság, és két év gari. Húszezer fabatka környékén már hozzá lehet jutni.
-
Kbali
nagyúr
-
doser0717
aktív tag
válasz gipsztigris #5353 üzenetére
Látom itt az igo8 a lényeg. De jó sok készülék. Kérdés, hogy melyik a jó?
FK8, Valoriani Baby 75
-
kirusz1
őstag
válasz gipsztigris #5353 üzenetére
Irtam pü t.a tmcvel kapcsolatban tudnál válaszolni.
előre is köszi -
gipsztigris
addikt
válasz doser0717 #5352 üzenetére
Egynek jó lesz!.....és 20 ezer környékén hozzá tudsz jutni.
-
doser0717
aktív tag
Sziasztok.
Első PNA-m (Mio c310) kiszolgálta idejét, 5 év alatt szűk 1.000.000 km-t gurultunk együtt.
Eljött a váltás ideje!Igényeim:
Magyarország és részletes Nyugat-Európa térkép.
Lehetőleg az UK postcode-okat utolsó karakterig ismerje.
Lehetőleg legyen rajta kamionos beállítási lehetőség.
Jó GPS vétel (hegyek között, rossz időjárási viszonyok között)
Csak navigálásra lesz használva, szóval egyéb képességek nem relevánsak (wifi, bluetooth, kép, zene funkciók).
Árat nem írok, nyilván minél olcsóbb, annál jobb, de a legjobb ár/érték arányú gép érdekel. Lehetőleg ne horror áron!Előre is köszi! (ha lehet szombat estig válaszoljatok)
FK8, Valoriani Baby 75
-
Móci
addikt
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék GPS ügyben. Túrázáshoz szeretnék egy készüléket, leginkább a Garmin eTrex 30 tetszik. Ezzel és a turistautak-hu-s térképekkel van valakinek tapasztalata?
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
kirusz1
őstag
válasz gipsztigris #5346 üzenetére
akkor neked CNC GlobeHDnet van ?meg vagy elégedve vele?ha tmc vevős gépet veszek az ingyenes?mármint a tmc s része
-
gipsztigris
addikt
válasz kirusz1 #5345 üzenetére
Nincs, de nem is kell! Mert mobil adatforgalomról is, és Wi-Fi-ről is (telefonon megosztom a netet wifin keresztül) szedi az online TMC adatokat.....akkor minek a TMC antenna? :-)
A forgalom olyan kevés TMC-nél, hogy kb.egy hét folyamatos használat alatt generált 500kb adatforgalmat. Ezt még külföldön is ki lehet bírni.Szerk.:
[ Szerkesztve ]
-
kirusz1
őstag
válasz gipsztigris #5344 üzenetére
Igazad van
De a CNC GlobeHDnet be nincs tmc vevő
Egyépként nem dual procinak hirdeti hanem +250 mhz a gps számitásokhoz[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz kirusz1 #5343 üzenetére
Miről teccik beszélni?
CNS GlobeHD
-500MHz proci
-Bluetooth (DUN)
-FM transmitter
-TMC előkészítés
-Soros port
-Windows CE 6.0 SP1
-két év gariWayteq 960 BT HD
-500MHz proci (nem dual core, ahogy A Wayteq HAMISAN jelöli)
-Bluetooth (DUN)
-FM transmitter
-TMC előkészítés
-Windows CE 6.0
-egy év gariErről a kettőről írtam, hogy képességekben és árban hasonlók!
CNS Globe HDnet
- 500MHz proci
- WindowsCE 6.0 SP2
- FM transmitter
- Wi-Fi
- GSM (telefon + mobil internet)Ez kerül 10ezerrel többe.
[ Szerkesztve ]
-
-
kirusz1
őstag
válasz gipsztigris #5340 üzenetére
a wayteq 960 hd ben is van tmc lehetőség nem meg net a telefonnal összecsatlakozva
-
gipsztigris
addikt
válasz kirusz1 #5339 üzenetére
A BT HD-vel konkrétan azonos súlycsoport(hardver) a CNS Globe HD. Ez a tesztek alapján abszolút ugyanazt az eredményt hozza, mint a Wayteq. Ízlés dolga, hogy kinek melyik tetszik. Egyiknél egy év garancia (wayteq) a másiknál két év garancia (összes CNS modell) ami esetleg billentheti a mérleget valamerre.
CNS Globe HDnet az egy más kategória, mert abban van Wi-Fi, GSM (beépített SIM kártyahely). Ha az új Primo lehetőségeit is ki akarja használni valaki (online TMC), akkor annak jobb választás lehet a HDnet...viszont egy tízessel drágább."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
kirusz1
őstag
válasz gipsztigris #5338 üzenetére
ami egy súlycsoportban van a wayteq 960 bt vel
-
kirusz1
őstag
válasz gipsztigris #5335 üzenetére
Irhatnál véleményt erröl a gépről.itt olvastam rosszat róla
-
kirusz1
őstag
válasz Neurotoxin #5334 üzenetére
Wayteq régebbi gépével "buherált igo val "nemzetközizik egyik ismerősőm és tökéletes.
te döntöd el milyen térképet használsz.Navteq,Topmap,Teleatlas -
gipsztigris
addikt
válasz Neurotoxin #5334 üzenetére
A CNS-nél az összes modellt megvásárolhatod iGO8-al is, és Primoval is.
-
Neurotoxin
őstag
válasz kirusz1 #5332 üzenetére
Lehet, csak nekem olyan GPS kellene, amire nem nekem kell szoftvert buherálnom. Abból csak a szívás van..A Sygicről elég sok negatívumot olvastam itt a fórumon, már teljesen elbizonytalanodtam. A garmin cuccai meg általában össze vannak lőve a térképeikkel. Nekem elég lenne a MO-i térkép, de nem hátrány a Full EU, bár ritkán megyek kocsival külföldre. Még nézegetem a nüvi 1250et is, de abban csak 400 Mhz-es processzor van, bár ahogy nézem az 500 Mhz-es procival szerelt nüvi 30 se gyorsabb. Ez utóbbit már nyomogattam az MM-ben, tetszett.
Valójában júniusig nem sürgős a dolog, addig még beerősíthetnek az androidos pna-k is. Csak ha már mellé számolom egy térkép árát is, már nem is éri meg nekem annyira. Plusz ugye az NNG csak a fejlesztőknek adja ki az iGo-t, az androidos verzió gondolatát meg kerülgetik, mint a forró kását.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
kirusz1
őstag
válasz Neurotoxin #5331 üzenetére
Nekem jobban bejön a wayteq 960 bt.árban is olcsobb
-
gipsztigris
addikt
válasz szata.68 #5328 üzenetére
Miazhogytérképnemfontos? :-)
Akkor neked nem navigáció kell, hanem egy MP4 lejátszó!
Olyan PNA-t nem fogsz találni, amiben lenne FM rádió. Legfeljebb FM transmitter. Bluetooth van. És azért arra számíts, ha motoron akarsz NEM motoros eszközt használni, hogy egy eső után vehetsz majd másikat! Vagy bedugod valami vízálló tasakba, és nem fogsz látni belőle egy betűt sem.
Szóval a motoros eszközök nem azért drágák, meg bumfordiak, mert nincs ízlése a tervezőknek, hanem azért mert általában por-csepp és ütésálló kivitelben készítik őket."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
szata.68
senior tag
válasz gipsztigris #5327 üzenetére
Hát őszintén szólva nem tudom pontosan mit jelent,hogy WinCE alapú.
Ami fontos:
-Bluetooth
-FM rádió
-MP3 lejátszási lehetőségHa ezeket tudja valamelyik kb 4,3"-os nagyságban,akkor az jó lenne.
(térkép talán nem annyira fontos) -
gipsztigris
addikt
válasz szata.68 #5326 üzenetére
Ha WinCE alapút akarsz, akkor csak egy jöhet szóba, amit látni is fogsz napfényben is. De az sem kifejezettem motoros cucc. Az iPAQ 316-os.
Ráadásul tudja az A2DP protokollt is, tehát BT fülessel is tudod párosítani.Újat már nem igazán, vagy csak ritkán lehet találni, de használtakat már 20 ezer környékén kaphatsz.
-
szata.68
senior tag
Helló
Motorra szeretnénk venni egy navit. A méretének kb 4,3" kellene lennie.
Márka nem számít,amire azt mondjátok,hogy frankó,azt elfogadom.
Kifejezett motorosat nem szeretnék,mert az marha drága,meg csúnya is.
Árban kb 50ig tudnánk elmenni,de ha van ami jobban megéri,de drágább az is jó.Ami még nagyon fontos lenne (bár nem tudom,h létezik-e egyáltalán olyan),hogy legyen benne FM rádió.
Tudnátok ebben segíteni,tippeket adni?
Üdv.
Tomi
-
gipsztigris
addikt
válasz Neurotoxin #5318 üzenetére
Azért ez így ebben a formában nem igaz. :-)
Van néhány gyártó, aki mind-mind más hardvert használ. Csak a három nagyot említem, és még van rengeteg egyéb ebay-re termelő gyártó.
1, YF (YuanFeng) ----------->például ilyenek a wayteq gépek
2, PV (PortableView)------->például a CNS Globe, GlobePro, HD,
3, Apical------------------------->például a CNS Stylus XXL és a CNS Globe HDnet
.....csak a tisztábban látás kedvéért írtam le. :-)"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
törölt tag
válasz kirusz1 #5320 üzenetére
Közben én is rendesen utánaolvasgattam.
Még a CNS Globe HD sem lehet rossz.Kb ugyan azt tudja mindegyik.
CNS-nek van néhány előnye:
-2 év garancia
-Frissebb windows, bár ez nem túlzottan érdekel
-Hálózati töltőEzek ellenére szerintem az általad linkelt wayteq-et fogom megvenni, mert az elég korrektül néz ki, míg a CNS gagyi lakkos műanyag.
-
törölt tag
Üdv!
20 és 30 ezer forint között milyen autós GPS-t ajánlanátok?
Abszolút nem foglalkoztam még ilyen készülékekkel, ezért kérném a segítségeteket.
Köszönöm!Fontos lenne a nagy és jól látható kijelző, illetve hogy ne veszítse el a műholdakat. Szóval egy korrekt masina kéne, ha lehet ilyen áron kapni.
[ Szerkesztve ]
-
novieris
csendes tag
A noname kínai gps-ekről van valakinek tapasztalata (megbízhatóság, műholdak megtalálása, újratervezés, stb.)?
-
Loituma69
őstag
válasz matarese82 #5313 üzenetére
Navon 670
-
matarese82
csendes tag
A Navon-ok közül, melyik az amelyik ajánlott?
490, 670, 675? -
-
Loituma69
őstag
Tudomásom szerint nem létezik, de a pna-ra SI felületet lehet telepíteni ami tartalmaz akár fordító programot is!
itt nézz körül : [link]
DM43 SI felületét ajánlom abban minden van videoplayer mp3 player számológép szótárprogram fájlkezelő játék stb................[ Szerkesztve ]
-
szsef
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
A szakértőket kérdezném: létezik-e olyan navigáció amely tartalmaz fordító programot?
Köszi a segítséget!
-
PLaci58
addikt
Nem érdemes GPS-re költeni.
Csak egy jó szemüveget kell venni : [link]"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Loituma69
őstag
válasz dedikamion #5306 üzenetére
Privát üzenet ment!
-
Loituma69
őstag
válasz dedikamion #5303 üzenetére
BluePanther Jade - Atlas V - 533 MHz (Bluetooth, FM transzmitter) 7 colos kijelző!
-
dedikamion
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy navon 750-esem volt. Gyorsan tervezett, gyorsan talált műholdat, nem ejtette el azokat. És nem fagyott le!! DE a ceruzával tudtam csak mozgatni a térképet. Az ujjammal valamiért nem akart működni. Napsütésben elég gyengén látni a monitort. A ceruzája beesett a kormány és a műszerfal közé, ráadásul rásütött a nap is, és ezt mind London belvárosába egy 40 tonnás szerelvénnyel. Mérgemben megöklöztem és az emberek szeme láttára kib....am az ablakon. Tudna-e valaki egy jó gépet ajánlani és egy frankó kamionos programot hozzá? Előre is köszönöm! Addig marad a laptopon a térképprogram meg a papír gps
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest