Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horváth Istv
tag
válasz
Ottó58 #13299 üzenetére
Énis csak azért vettem a 4K-s kamerát , mert az tud FHD-ban 100 fps-t Egyébként nem érdekel az Fhd-nál nagyobb felbontás , mert szerintem az mindenre elég ( tényleg gyönyörű képe van TV-n ) viszont a feldolgozásához egy erőmű kell
Értem ez alatt , ha kell kis ilyen olyan korekciót csinállni a képen expozíción....Valójában viszont , már az Fhd is elégé hardver igényes
Valójában , a nagyobb képsebesség lehetőségét sem tudom még hogy mire fogom használlni , de az még lehet hogy jól jön egyszer.....
Azt , hogy mennyire kompatibilis , mit tud kezdeni a Panasonic , más kamerák felvételeivel , tapasztalatbol nem tudom , csak a használatijában , úgy van írva , hogy a SAJÁT-felvételeit tudja kimásolni....Ettől még tudhatja másét is , én nem jártam utánna , csak az maradt meg bennem, hogy nem tudja....
Új hozzászólás Aktív témák
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- ÚJ bontatlan Insta360 X3 kamera - AKCIÓ!
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest