Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• haruspex

aktív tag

válasz Neck #59840 üzenetére

Aztán vettem helyette egy másik vlog/steam kamerát ami viszont képes volt elvárható működésre. Az a 6500 alatt kb ugyan ezek a kezelőszervek 6700 alatt ugyan ez a csodálatos menü, és ugyanezek az objektívek, és az összesnél ugyan az a hozzállás (ugye az időjárásálló gép aminek csak a tetejét, és az elejét szigetelték megvan? ) ne magyarázzuk már a bizonyítványt. Mondjuk meg kell hagyni amikor beszart pár hónap után, tényleg gyorsan megjavították.

Point&shootra nem milcet vesz az ember, hanem kompaktot, de arra is szar amíg nem tudsz gyorsan alap dolgokat állítani mint expokorrekció, (2025-ben olyan kamerát árunak ahol az érintőképernyőn nem tudsz állítani semmit....)vlogra, meg a stabilizáció, meg a zselé miatt nem jó, pedig elvileg arra lenne, mint mondtad.

Volt már a kezemben Sony, sok csodára nem számítottam, de sikerült meglepni. Nem érdekelt milyen rendszer, használni szerettem volna megvettem ami megfelelt volna a kritériumoknak.
    Az egypálcás tükrös obikat nem is értem, évekig ment a kampány,
    milyen jó, hogy fel lehet tenni Sonyra mindent vegyétek emiatt a legjobb, illetve a képminőség, és a fókusz sem lett rosszabb., A méret meg van amikor nem elsődleges. Amúgy az egyik obim most egy első genes sigma 50-150 , kínai adapterrel nem váltja meg a világot, de teljesen jó. PLáne 70k-ért amennyiért vettem :D Persze jó lenne, ha lenne alternatíva. (Sonyra eredetileg az volt a terv, hogy kifogok egy használt samyang 35-150-et 800 eu körül az amazonról, de végül maradtam egy 50-150 f 2.8 is-nél.) Elég sok obi, ami megjelenik sonyra, megjelenik a többire is.

A tárgyfelismerésre panaszkodott az srác is aki végül megvette a az oly 40-150-et, (a fénykezelésére, meg egy influenszer akivel Iránban beszélgette szal nem csak nekem nem jött be a dolog)

Én elhiszem, hogy a full frame jobb, oda vannak egészen izgalmas objektívek is, de egyrészt nem akarok felváltani, másrészt valamiért szkeptikus vagyok már (ugyanez ment évekig a világ legjobb autófókusza szöveg, aztán mindig a következő generációnál kiderült, hogy annyira mégsem jó vedd az újabbat), plusz ez az árkategória a többinél is bőven jó már ugyanígy.

Új hozzászólás Aktív témák