Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
haruspex #59834 üzenetére
Ha jól értem, vettél egy VLOG / stream kamerát, aminek kb annyi a funkciója, hogy beállítod, miként akarod felvenni a dolgokat, megnyomod a gombot, és mehet a "talking head". Ennek a kezelhetősége nem áll összhangban egy dedikáltan fotóra kihegyezett vázzal... A kitobi olyan amilyen, cserébe a 18-135 teljesen jó, aki azzal veszi kitben az APSC vázakat. A 3rd party obi kínálat meg döbbenet. Annyira sok obi jön ki Sony-ra, gyakorlagilag heti szinten, hogy már nem lehet követni
Ugyanakkor Nikon APSC-re meg mutatóban van natív objektív. Persze, rárakhatod az egypálcás tükrös obikat, de ne már.
A color science teljesen jó, az AF problémát, amit írtál, sose tapasztaltam még.Csak hogy árnyaljam a képet, a Sonynál is (mint ahogy a Canon, Nikonnál szintén) a FF van fókuszban. Ahhoz képest még egész élhető az APSC vonal, de valójában a FF-re fókuszálnak ők is. A kommented alapján úgy tűnik, minden Sony-val kiástad a csatabárdot, pedig...
Nekem 7C2 van, egyszerűen fantasztikus, hogy egy ennyire pici vázba, számomra teljesen OK kezelhetőség mellett, rangefinder EVF-el beletettek egy ilyen csoda FF szenzort, ilyen autofókusszal. Egy Tamron 20-40 f2.8-al tökéletes párost alkot, egyszerűen élmény kézbe venni.A kitérődet sajnálom, de valójában egy rövid kipróbálással a kezelhetőséges red flag kiderült volna - a többi dolgot meg, már megbocsáss, user errornak érzem.
-
vakablak93
őstag
válasz
haruspex #59834 üzenetére
Hát sajnálom a csalódásod, nem lehet jó élmény egy rendszerváltás ilyen okok miatt.
Nem nézek már teszteket, hanem kibérlem egy hétre/hónapra.
Eddig szinte csak azt tapasztaltam hogy több a kamuteszt mint nem, én nem idulok ezekből ki semmiképp.Innen tapasztaltam meg több itt akár a fórumon vagy tesztekben jónak mondott obiról, hogy nem jók.
Pl. mft 1.7-es fixek, vagy a fuji agyonmagasztalt, de a sony palacsintához hasonlóan taknyoló kitobijai...Legközelebb próbáld meg kölcsönkérni vagy kibérelni a cuccot pár napra. Nagyon sokat lehet spórolni a rendszerváltogatás hejett.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest