- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
Nekem van LX7-em, auto módban használó vagyok.
Igaz felbosszantott mindjárt az elején, mert volt egy zoom kapcsoló csere gariba.
Szerintem abszolut nem rossz a képe. A videoján meg én is meglepődtem. Nemrég voltam egy szabadtéri találkozón, ott volt kicsit videozva vele. Megkockáztatom, hogy közel hozza a Sony HDR-CX250E minőségét.
Meg merem kockáztatni, hogy a videoja lépcsőfokkal jobb, mint a képe.
Ami inkább gond, hogy kicsi, ( direkt ilyet néztem utazáshoz) emiatt nehezebb fogni.
-
madgie
titán
A videója nem meggyőző? Konkrétan a kategóriájában k*rvajó, egyedül azt tudom felhozni ellene, hogy 120 fps-es lassításnál nincs folyamatos AF (sőt, MF sem). De toljatok egy pár ilyet a zenekar arcába, nem sírásra fog görbülni a szájuk, az tuti
Itt meg pár kép ugyanonnan. Nem csodaszer az LX7, igazából egyedüli gépnek kompromisszumokkal alkalmas, de ha mindenből jót akarsz, (nagylátó, alap, tele), akkor sok-sok százezerbe fog fájni...
szerk: mi konkrétan videoklipnél is használtuk az LX7-et. Igaz, csak pár snitt erejéig, de pont a 120p miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest