- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
válasz
Stauffenberg #20068 üzenetére
Egy kicsit túlértékeltétek a ritkàn videót.
Az esetek 95% ban kép a maradék 5% videó.
A mostani gép 320x240 interpolàlva 640 re irgalmatlan zaj mellett az az ami hasznàlhatatlan.
De ha egy telefonnàl jobb képet csinàl akkor nekem màr bőven jó.
Emiatt is gondoltam a fuji ra.
A jelenlegi gépet kb 50-50% ban hasznàlom >60mm és 200mm en.
Àltalàban 200mm en makrózok.Az ekvivalens 75mm el szerintem elleszek, talàn veszek hozzà manual adaptert nikon vagy canon obikhoz.
[link]
Cirka 8 ezer cserébe van benne írisz, blendézéshez és így lehet vele pl macrózni ahol az alany nem szalad el.
Vagy tàvoli objektumot fotózni végtelen fókusszal.
Esetleg hasznàlt valaki ilyen adaptert itt a fórumot, vagy olyan hasonlót ami semmilyen elektronikàt nem vezérel, lehet ezzel egy nikkos af-s obival rendesen fókuszàlni?
Ilyen igényekre szerintem ez a best buget. Mivel zajban a nikon d5300ast elveri a fuji a1
Megkérdezhetem, hogy a fórumtàrs hop vette az A1 et milyen kitben mennyiért és mi volt a meggyőző ok? Köszönöm! -
Fujis2950
tag
válasz
Stauffenberg #20068 üzenetére
én amin most gondolkodom, ( főleg az obipark miatt ,meg a videója se rossz)
az a Canon Eos 600D. ( most akcióban láttam a Klencsáréknál...Megéri olyan 135 ért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- E-roller topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest