Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tejbajusz

csendes újonc

Sziasztok!

Egy I5 3570 + Asrock z77 pro4+ Kingston 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz KHX16C9T3K2/8X kombóhoz szeretnék hűtőt venni, Fractal R5 házba, viszont a legnagyobb problémám,hogy a memória modulok miatt csak slim-ben tudok gondolkodni,mert baromi magas,és olvasgatva a különböző gyártók leírásait egyet sem találtam, ami elférne rendesen,de megköszönöm,ha ti netán tudtok olyat akár.

Árban maximum 15-17EFT-ban gondolkodom (ebből kb. a Noctua NH-U12S, ami kicsúszik,de nem vagyok benne biztos,hogy amire használom arra nem luxus-e.)

Egyelőre a proci nincs NO-k OC-ben húzva, alapon megy. A gépet játékra és filmezésre használom csak. Ja és nagyon fontos,hogy lehetőleg csendes legyen.

Találtam 5 típust, és szeretném a véleményeteket kérni,hogy melyikkel járnék a "legjobban". (A be quiet! nagyon szimpatikus ár/értékben,de nem tudok dönteni.)

(Alapvetően nem bánnám,ha a későbbiekben is tudnám használni,mert a későbbi terv egy i5 6600k húzva, és nem vagyok benne biztos hogy ezek jók lennének már a húzásra,illetve ott már a memóriával tudnék játszani,de hátha jó arra is valamelyik. Ez egyelőre csak elmélet.)

be quiet! SHADOW ROCK SLIM
    Cooler Master Hyper 412 Slim
    Deepcool Gammaxx 400
    Noctua NH-U12S
    Phantek PH-TC14S

Előre is köszönöm a választ!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés