Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi210
aktív tag
szevasztok!
azt kérdezném hogy a lent említett alaplap és intel 2180as procihoz mit tudnátok ajánlani....?(ja és nem a csoillagos ég környékén gondolkodom az árban...)(kb 5-6K szánok rá..)By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
válasz kételkedem #6168 üzenetére
Köszönöm!
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
Na figyi gondolom ezeket se ventikkel csináltákXD
http://hu.ripping.org/database.php?cpuid=611
ja és mi van ha én mondjuk nem 7pro-t verszek hanem egy ,ARCTIC COOLING Freezer XTREME-t akkor gondolom az kissé hatékonyabb leszXD(csak érdeklődöm nem szándékozom ilyet beszerezni...)[ Szerkesztve ]
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
akkor nálam tuti az ac leszXD komoly "fizikai" terhelése lesz..(na joo nem de a mostaninak az van)a mostaninak(egy elég fs hép...)még a gyári venti meg hűtőborda van rajta de ezt majd nővérem fogja használni én meg megépítem magam,nak a másikat szóval nem tudtok valamit mondani hogy socket 478-hoz milyet lehet ócsóságosan beszerezni?(lehető legkedvezőbb és leghalkabb lenne nálam a nyerőXD)
-
bandi210
aktív tag
gratu.....nekem meg még meg se jött a procim szóval 1-2 hsz-t mindenképp várokXD és te milyen munkakörben vagy hogy ennyit tesztelhetsz?(ja bocsi ha zavar a kérdés..)
-
bandi210
aktív tag
válasz TazLeacher #6290 üzenetére
Mi lesz tavasszal?(naiv kérdés egy kezdőtől..)
[ Szerkesztve ]
-
bandi210
aktív tag
Erről mi a véleményetek?(használtan 3500ért adnák)
Cooler Master Hyper TX 2 CPU CoolerBy Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
válasz Calibos #6339 üzenetére
figyi levágod a ház elejét és az rendben hogy nem fogod már valami baromi sokat szállítani de meg lehet csnálni szépen is akátr vagy olyan ra hogy beférjen az a 2*2 hűtő.....nézz be a barkácsolós toőicba és kérdezősködj...
-
bandi210
aktív tag
válasz zolee3000 #6367 üzenetére
figyi nem olyan drága és mivel 5(esetleg végéképp 10 évente)csréled ezért nem sokat változtat az hogy milyen fordulaton megy de figyi amúgy se hiszem hogy joot tesz ha folyamatosan tekergeted....amúgy kb 1K alatt lehet kapni potikat...
-
bandi210
aktív tag
na akkore ennyi......na eldőlt már a nagy pasztás kérdés?
-
bandi210
aktív tag
válasz goodboy007 #6478 üzenetére
.....sokan kajabáltak az mx2ről állítólag az joo....én sztem azt fogom felkenni és egy ac freezer pro 7re szóval sztem ez a nyerő páros......NEKEM...de hogy neked mi lesz joo azt nem toom...
(én is intel 2180ast veszek de megkérdeném hogy mennyire gyakori az eltérési hiba?)By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
de végülis nem is veszik vissza ha mondjuk mondom nekik hogy tönkrement illetve ha mondlyuk rosszul mér?(bezzeg a geniust bármivel át lehet cseszniXD)
na szóval aki ilyet vesz az vagy akassza tovább valami jótét lélekre vagy kenje a hajára és éljen bologan vele?By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
kitra....itt csak úgy röpködnek a dolgok
-
bandi210
aktív tag
gyóóóóóó ma megnyitott az új könyvtár és a gépeket be tudtam kapcsoltatni egy órácskára...addig lőttem rajta egy everestet és megnéztem háát kettéállt a szemem......
mindjárt beírom ide az adatokat...:Érzékelő tulajdonságai:
Érzékelő típusa Fintek F71882F (ISA A10h)
GPU érzékelő típusa Driver (NV-DRV)Hőmérsékletek:
Alaplap 79 °C (174 °F)
CPU 51 °C (124 °F)
Aux 39 °C (102 °F)
GPU 53 °C (127 °F)
SAMSUNG HD161HJ 36 °C (97 °F)Hűtőventilátorok:
CPU 2164 RPM
az alaplap:MSI P965 Neo2
na nesze ennyit az avasi könyvtárban levő gépekről...By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
válasz Calibos #6548 üzenetére
mwegnéztem....1 óra 17 percig volt bekapcsolva a gép...egyébként nincs semmi légmozgás mert úgymond pont olyan széles mint a heléy ahova berakták vagyis az asztal géptrtó helyére....de szerintem félremér...
-
bandi210
aktív tag
válasz bandi210 #6598 üzenetére
ja a mostani értékek(most is egy ilyen gépnél ülök......igen kegyetlen hangja van ahogy küaszködik a venti...)
Érzékelő--------------------------------------------------------------------------------
Érzékelő tulajdonságai:
Érzékelő típusa Fintek F71882F (ISA A10h)
GPU érzékelő típusa Driver (NV-DRV)Hőmérsékletek:
Alaplap 79 °C (174 °F)
CPU 43 °C (109 °F)
Aux 38 °C (100 °F)
GPU 56 °C (133 °F)
SAMSUNG HD161HJ 35 °C (95 °F)Hűtőventilátorok:
CPU 1779 RPMFeszültség értékek:
CPU mag 1.24 V
+3.3 V 3.31 V
+5 V 5.18 V
+3.3 V készenléti 3.33 V
VBAT telep 3.18 V
Debug Info F 034B 0FFF 0FFF 0FFF
Debug Info T 43 38 79
Debug Info V CF 9B 75 73 7B FF A0 D0 C7
Debug Info I 03 04 10 19 34 (0541)By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
ki tudjas...de most ios a túlmelegedett gépnél ülök és sztem tzutira félremér...na mindegy.....gááz...de nem az én gépem...na szóval itt is megkérdem mivel ez az olvasottabb hogy ac freezer pro7be nem lehet szerkeszteni valahogy ledes ventit?
-
bandi210
aktív tag
válasz dangerzone #6606 üzenetére
száraz jég???
(az tuti joo hűtés)By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
-
bandi210
aktív tag
-
bandi210
aktív tag
megy itt az élet...
-
bandi210
aktív tag
El nem hinném ha nem velem lenne!
Haverom gépének a prociját újrapasztáztam a régi 7 éves kövült passztát lecserélve és 50 fokos átlagról lement 40 fokra alapjáraton...majd mot fogok nyomatni orthost hogy megnézzem meddig megy fel de sztem ez elsőre tiszta siker...By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
opás...a csávesznak állítólag visszaszállt 50 fokra...de a 801fokhoz képest ez is csoda
-
bandi210
aktív tag
Jaja...mondom hogy lekaptam a hűtőt és megszakítottam ezzel az amúgy masszív régi gyári pasztáét ami kb olyan 8éves lehjet vagy 7 és ezért 0 volt a hőátadás..ez után volt újrapasztázva....
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest