Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zamma

őstag

válasz Hanok #97580 üzenetére

...így azt gondoltam az is adott mint viszonyítási alap.
    Nem bántásképp írom: nem tudom hogy te hogy vagy bekötve, de ha én szivességi alapon segítséget kérek bárkitől az a minimum hogy minden releváns adatot (inkább többet mint kevesebbet) megadok hogy ne neki kelljen bogarászni, ezért írja az összes topikgazda és itt lent a rögzített hszben is, hogy „Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.” Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni... :R

Sajnos az Alpenföhn nem alternatíva:
    Én értem hogy szép bordája van a Black Ridge-nek, de mi itt a probléma?
    És hol az alaplap? :D Értem, értem, nekem is ITX-em van...

Mielött új hűtőt veszel első körben lépd meg a T30 venti beforgatását és a cpu oldalon lévő lyukakkal perforált szellőző részre gyorskötözővel belülre (ha nem fér belülre akkor próbából kívülre) egy normálisabb ventit ami kifúj (nem hangos, nem erőtlen, slim is jó ha csak az fér oda). Már csak azért is ez a jó megoldás - a jobb szellőzésen túl - mert ha elölről szívsz be hideget kevesebb por jön be.
    A vga hátulja fölötti szellőzőre is tehetsz egy kisebb ventit (ami fér) hogy minél hamarabb távozzon a kis házból a meleg.

[ Szerkesztve ]

• Zamma

őstag

válasz Hanok #97569 üzenetére

Jól látom hogy T30 van elől? Az szállíthat levegőt rendesen. #97570 Ace Ventura jól írta, fordítsd meg hogy befelé nyomjon.

Hűtőnek a legjobb - ha elfér (azért nem tudom, mert ha az összefoglaló szerint írtál volna házat is, meg ramot is az segített volna...) - egy Alpenföhn Black Ridge hűtő fentre rakott lefelé nyomó 120x25 mm-es (P12, Akasa Apache, Vento Pro, stb) ventivel. A többi kb. krumpli ehhez képest a low profile mezőnyben...
    Ha nem fér el, akkor az alap az 5, de inkább 6 hőcső, mindíg felülre rakva és mindíg lefelé tolja a bordán át a levegőt és semmiképp se slim ventivel használd! Itt nézz szét: [link].

[ Szerkesztve ]

• Ace Ventura

addikt

válasz Hanok #97569 üzenetére

Szia!
    Szerintem egyik verzióval sem járnál jobban. Max akkor, ha az elülső ventit megfordítod, hogy a friss levegőt befelé tolja a házba.
    A tápot ha megfordítod, akkor a prociról érkező meleget fogja beszívni. Azt semmiképp ne.

Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés