Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sigidi
tag
Sziasztok,
ISO TKL magyar keycappel (akár utólag) hol szerezhető be a legolcsobban, valami halkabb switchel?
RGB stb nem erdekel.szerk: 75%-os is megtenné, nem csak 80%
Köszi,
-
sigidi
tag
válasz
Fandango #40594 üzenetére
Erdekes, mert blue (4db) es brown (7db) mar csak alie-n van.
mas: megjott nekem is az elso mecham: ikbc kd87
ansi US, red switch, kicsit hangosnak tunik, open officeba vettem, o-ringgel is kiprobalom, de szerencsere nem zavar senkit
Amiket sikerult megnyomkodni boltokban, azokhoz kepest jobban tetszik. Meg szokni kell: amikor epp nem gepelek es rajta hagyom a kezem, valamikor nyomva marad a gomb az ujjam alatt -
sigidi
tag
Sziasztok!
Vezetékes, ISO kiosztású, TKL, nem mechanikus bill. létezik? Magyar kiosztás csak álom lenne. Genius Luxemate 100 az egyetlen amit találtam, de a kis í a space mellett van, és kis enteres...
vezetéknélküliben pedig rapoo E9050 amiről tudok (ilyenem van).Köszi
-
sigidi
tag
Sziasztok!
6k körül keresek billentyűzetet, magyar kiosztással, 1-2 usb porttal. Ebben az árkategóriában ilyet nem találtam még...
Pár oldalt néztem, de adatoknál ilyet nem is említenek általában, a képeken meg végképp nem látszik, hogy lenne rajta.
Dell billt láttam képen usb porttal, esetleg magyar kiosztassal árulnak olyat valahol?
Köszönöm
Szerk.: Na pont most találtam... DELL KB522
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BIOS frissítés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Keychron Q3 Pro ISO UK RED hot swappable switch
- SteelSeries Apex 3
- Keychron V3 Max vezeték nélküli mechanikus billentyűzet BROWN switch - ISO-HU
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest