- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JóGéza
aktív tag
"DeltaKeyCo erőteljesen túláraz, és (egy hónapja még így volt, most nem néztem) EU-s törvényeket sértve nem magyar áfával számláz, hanem franciával. Ez persze neked jó, mert valamivel olcsóbb lesz a vége, de ha megkapják ezért a jól megérdemel adóügyi büntit, akkor derül ki, hogy eléggé tőkeerősek-e vagy bedőlnek."
Amennyiben 10000€ alatti az online értékesítés az adott országban, akkor a székhelye szerinti áfát számithatja fel a kereskedő.
Szerk.: Helyesírás. -
Molydeus
őstag
Jahogy ez ilyen elő- előrendelés...
OK, akkor várok, a Keygem akkor is szimpatikusabb, a másik kettőnél, ha nem olcsóbb náluk, de a PT is jobb opció, mint a kicsik, ez nem is vitás. Nekem a candy-vel sem volt eddig problémám, igaz, csak raktáron lévő dolgokat rendeltem tőlük.Köszönöm, az akksikat tudtam.
Úgy szoktam nekiugrani, hogy a kit-et rakom össze a legdrágább elemekből és az extrákból jön a többi, így néha kicsivel jobb áron jön ki.
Viszont a tri-mode összességében csak akkor lenne jó nekem, ha működne a PCB az aksik nélkül is (ha jól tudom, ez nem is olyan triviális kérdés).M.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Mozilla Firefox
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- HP 230 vezeték nélküli billentyűzetek és szettek - magyar matrica opcióval!
- Turtle Beach Vulcan II TKL Pro // Számla + Garancia //
- Keychron K6 Pro // Számla + Garancia //
- Keychron PBT Dye-sub Cherry Profile Keycap Full Set MX-style - Iceberg
- Redragon Anivia, wired mechanikus billentyűzet, RGB, magyar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest