-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
elite.cs11 #79251 üzenetére
Köszi az infót. A Zoom75-re várok, de lehet nem bírok magammal és megy majd a buy gomb. Vagy lesz mindkettő
Amúgy MKEU-nál meg hamarosan lesznek Zoom65 R2 meg Zoom TKL extrák, bár utóbbiból még csak az ANSI változat lesz majd felrakva.
MÁS: Az ali egy nagy scam.
A MG Ember klón kupakszett már az ötödik árusnál out of stock, közben meg vígan árulták előtte és azt hazudják hogy 98 mag 500 meg hasonló menyniségű elérhető még. Eszem megáll. Most a hatodik (utolsó előtti árusnál akinél még találtam) rányomott a "shipped" gombra, ahelyett hogy visszírt volna hogy bocs out of stock, hát már hiszem ha látom komolyan.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
dqdb
nagyúr
válasz
Minden, ami dyesub, az 100% PBT.
Az EPBT gyárt doubleshot ABS kupakkészleteket, pocsék a minőségük, kerülendő. Gyártanak dyesub PBT kupakkészleteket, amelyek eléggé jók, és gyártanak reverse dyesub PBT kupakkészleteket, amelyek nem túl jók (senki sem tud jelenleg ilyet jó minőségben gyártani).
A CannonCaps és NicePBT kizárólag dyesub/reverse dyesub PBT.
A PBTfans vagy doubleshot ABS, vagy doubleshot PBT+ABS blend.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
Az ePBT-nél set by set meg kell nézni, mert ABS doubleshotot is gyártanak, PBTFans amennyire tudom a legtöbb szettnél tényleg doubleshot PBT, ahol nem, ott jelzik külön, CannonCapsnál nem tudom, viszont azt érdemes nézni, hogy amirre dqdb utalt a doubleshot setekre vonatkozik, dyesubnál egyértelműen PBT a kupak.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest