- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Magyarországról szerintem érdemesebb EU-n belülről megrendelni, pl. innen magát a billentyűzetet, kupakot és akár kapcsolókat is (kivéve mx red silent), a gmmk csuklótámaszt pedig itthon is meg lehet venni több helyen.
Elvileg lenne magyar forgalmazó is a billenytűzethez [link], de csak a kupakot és a csuklótámaszokat listázza, magát a billentyűzetet nem. Lehet érdemes lenne nekik emailt írni, mivel kizárólag nagykerként működnek.
Még egy megjegyzés: mx red silent developer kittel óvatosan, legalábbis abból a szempontból, hogy nem rgb kompatibilis, azaz fekete műanyag a kapcsolók háza és nem átlátszó!!!, a világítást nem fogja átengedni! Erre csak azután döbbentem rá, hogy megérkezett németországból a developer kit...
Az mx red silent developer kitben lévő kapcsolók típusa: DMX3A-L1NN [link]
Az rgb kompatibilis red silent kapcsolók típusa pedig: MX3A-L1NA [link] [link] Szerk: Ebből nincs developer kit, csak "egyenként" vásárolható.
Én megrendeltem a billentyűzetet (teljes méret, iso kiosztás) a német caseking oldaláról magyar kupakszettel, valamint gateron brown kapcsolókkal (illetve rendeltem egy csomaggal a kapcsoló mintákból, hogy kipróbáljam melyik lenne számomra a legjobb) , de amint látható, csak június első felében lesz nekik raktáron. A szállítási költség (DHL) 14 EUR.
Fentiek miatt lehet, hogy nem is rakom bele majd az mx silent developer kit kapcsolóit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Keychron Q3 Pro ISO UK RED hot swappable switch
- HATALMAS AKCIÓ - 45% KEDVEZMÉNY / Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 2.000ft-tól.
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Keresek GIGABYTE GK-AORUS K7 magyar nyelvű billentyűzet
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged