Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Magyarországról szerintem érdemesebb EU-n belülről megrendelni, pl. innen magát a billentyűzetet, kupakot és akár kapcsolókat is (kivéve mx red silent), a gmmk csuklótámaszt pedig itthon is meg lehet venni több helyen.
Elvileg lenne magyar forgalmazó is a billenytűzethez [link], de csak a kupakot és a csuklótámaszokat listázza, magát a billentyűzetet nem. Lehet érdemes lenne nekik emailt írni, mivel kizárólag nagykerként működnek.
Még egy megjegyzés: mx red silent developer kittel óvatosan, legalábbis abból a szempontból, hogy nem rgb kompatibilis, azaz fekete műanyag a kapcsolók háza és nem átlátszó!!!, a világítást nem fogja átengedni! Erre csak azután döbbentem rá, hogy megérkezett németországból a developer kit...
Az mx red silent developer kitben lévő kapcsolók típusa: DMX3A-L1NN [link]
Az rgb kompatibilis red silent kapcsolók típusa pedig: MX3A-L1NA [link] [link] Szerk: Ebből nincs developer kit, csak "egyenként" vásárolható.
Én megrendeltem a billentyűzetet (teljes méret, iso kiosztás) a német caseking oldaláról magyar kupakszettel, valamint gateron brown kapcsolókkal (illetve rendeltem egy csomaggal a kapcsoló mintákból, hogy kipróbáljam melyik lenne számomra a legjobb) , de amint látható, csak június első felében lesz nekik raktáron. A szállítási költség (DHL) 14 EUR.
Fentiek miatt lehet, hogy nem is rakom bele majd az mx silent developer kit kapcsolóit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
- OTP Bank topic
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest