Új hozzászólás Aktív témák

• dqdb

nagyúr

válasz elite.cs11 #74354 üzenetére

A Cherry a hagyományos nylon feketeházas kapcsolói két dologban nagyon jók: mély tónusú hang és mindenki az ő specifikációjukat követi méretezés terén, ami akkor jön jól, ha számítanak a tizedmilliméterek.

Jelen esetben egy plateless billentyűzetről van szó, ahol 5 láb ide, 5 láb oda, számítanak a tizedmilliméterek, mert ha nem tökéletes az illeszkedés, akkor el tudnak csavarodni a kapcsolók forrasztáskor, és nem állnak majd a billentyűk egyenesen a sorokban hosszas igazgatás nélkül. Rosszabb esetben a nyákban sem maradnak meg, amikor fejjel lefelé fordítod forrasztáshoz. Nem megugorhatatlan, forrasztottam már korábban half plate-tel billentyűzetet, ahol igazgatni kellett, de egyszerűbb, ha nem kell, olyan volt, mintha lenne plate.

Emellett annak a billentyűzetnek a Cherryk hangja nagyon jól áll, ezért döntöttem úgy, hogy hosszú idő után esélyt adok a nekik. Tudtam, hogy reszelni fog, amíg be nem kopik és meg nem tudom kenni, de kicsit jobbra számítottam (a gyári rugókat kicseréltem, azokkal még rosszabb volt), bár lehet, hogy azért érzem így, mert elmúlt két évben használt, nagyon simán járó JWK, Durock, Gateron X és Milky Pro kapcsolók elkényeztették az ujjaimat. Jobb lesz ez idővel, 5-6 hét múlva szétszedés, kenés és végleges megépítés jön majd.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák