- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
AlphaLionX #71097 üzenetére
Feltételezem ez csak a rugó miatt lehet. Kailh Speed Silver switchekről van szó
Igen.szinte ugyanúgy hallatszik ez a hang, szóval szerintem elsősorban a switch
A plate lesz az, az is tud pengeni, ha fémből van, és minél merevebben van rögzítve, annál jobban kijön ez.a sokat hallott Krytox 5000 Ft/3 csepp és hasonlókra, azt lehetőség szerint kerülném
Csak rugó kenésére van olcsóbb alternatíva, de kapcsoló belsejét én személy szerint csak bevált anyaggal kenném meg.Illetve bag lube elég hatékony-e ebben az esetben?
Ha a kenőanyag olaj, mint a Krytox 105 vagy a feljebb linkelt, akkor igen. Ha zsír, mint a közel mindenre jó Krytox 205, akkor nem.Egy box kapcsolóban én csak a rugót kenném megRosszul emlékeztem, ez hagyományos felépítésű kapcsoló. Ha a kapcsoló belsejét is meg szeretnéd kenni, akkor a stemre nem ajánlanám a bag lubingot, mert minden krytoxos lesz utána a billentyűzeten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Fellowes deluxe billentyűzet tartó tálca
- Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 4.000ft-tól. Akár Beszámítással!!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HP 230 vezeték nélküli billentyűzetek és szettek - magyar matrica opcióval!
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest