- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
0xmilan #66867 üzenetére
A Razereknel szerintem nincs actuation point allitas.
V2-nél van, csak úgy néz ki, hogy nem mindegyik modellben.a Mini-bol nincs V2
Ezt benéztem. Annyira magától értetődő volt számomra, hogy az egész termékvonalat frissítették 100%-TKL-60% vonalon, hogy utána sem néztem. Így azért gépelésre szívás tud lenni az extrém rövid út.Alapvetően szerintem Wooting LE-t vagy HE-t kell venni Lekker kapcsolóval, ha contactless a cél. Razerből pedig akkor a Huntsman V2 Analogot, ha teljes méret a cél, és aminek ahogyan nézem, eléggé szép ára van, szóval továbbra is a Wooting, mert náluk 210 euróból összehozható ugyanaz a szint PBT kupakokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Logitech G Pro X 60 Lightspeed vezetéknélküli billentyűzet - Új, Bontatlan
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Purple Switch) - US 2026.11 ig alza gari
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest