Új hozzászólás Aktív témák

• Gugyu

csendes tag

Elvesztem segítség :-D

1.Mekkora összeget szánsz rá?
    40-50k
    2.Használt szóba jöhet?
    Nem
    3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?

Logitech G15
    4.Mire használnád a billentyűzetet?
    Főleg játék de némi gépelés is van benne
    5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)

Mechanikus
    6.Van konkrét modell ami tetszik?
    -
    7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
    ISO, magyar lenne ideális
    8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)

Full size
    9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)

Valami világítás vagy Rgb, macro billentyű de nem létszükség

Én tényleg végigolvastam az elmúlt 2 év hozzászólásait, de nem nagyon jutottam dűlőre semmivel. Építeni nem szeretnék mert nem értek hozzá. Régen mikor még én játszottam megvettem a mai napig használatban lévő G15-öt és mindenre tökéletes volt számomra, de ez a mechanikus világ eltanácstalanított. Logitech nem, Razerból csak a Huntsman (de az nem mechanikus),a Varmilo nem világít ( nem nekem kell hanem a gyermekemnek). Akkor csak a Ducky maradt? Más egyebet nem tud ajánlani a jelen világ billentyűzetgyártása ilyen feltételekkel?

Amúgy nem sok választ találtam ilyen hozzászólásokra, bár ezért van a fórum, de hátha erre ha nagyon szépen megkérem tudna valaki segíteni? :R :R
    Köszönöm előre is

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés