- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gugyu
csendes tag
Elvesztem segítség :-D
1.Mekkora összeget szánsz rá?
40-50k
2.Használt szóba jöhet?
Nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Logitech G15
4.Mire használnád a billentyűzetet?
Főleg játék de némi gépelés is van benne
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
Mechanikus
6.Van konkrét modell ami tetszik?
-
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
ISO, magyar lenne ideális
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
Full size
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
Valami világítás vagy Rgb, macro billentyű de nem létszükség
Én tényleg végigolvastam az elmúlt 2 év hozzászólásait, de nem nagyon jutottam dűlőre semmivel. Építeni nem szeretnék mert nem értek hozzá. Régen mikor még én játszottam megvettem a mai napig használatban lévő G15-öt és mindenre tökéletes volt számomra, de ez a mechanikus világ eltanácstalanított. Logitech nem, Razerból csak a Huntsman (de az nem mechanikus),a Varmilo nem világít ( nem nekem kell hanem a gyermekemnek). Akkor csak a Ducky maradt? Más egyebet nem tud ajánlani a jelen világ billentyűzetgyártása ilyen feltételekkel?
Amúgy nem sok választ találtam ilyen hozzászólásokra, bár ezért van a fórum, de hátha erre ha nagyon szépen megkérem tudna valaki segíteni?
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Bestbuy játékok
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged