- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
Sziasztok
Na ma voltam egy számtek boltban és érdeklődtem Tesoro billentyűzetek felől teszem hozzá hogy az üzlet is árul billentyűzeteket de a prémium kategóriában a fő terméke a Varmilo.
Hát nagyon lesújtó véleménnyel volt a Tesoro termékekről oly annyira hogy ők a rossz minősége miatt már nem is forgalmazzák olcsó gagyi xarnak titulálta a Tesoro termékeit.
Azért ti akik itt vagyok a fórumba remélhetőleg ezt nem így látjátok hogy ezek ennyire szarok lenének nem?
Én legfeljebb csak videókat láttam de az nem olyan mint ha valaki minden nap azt használja.
Persze egy Varmilo hű+há néztem próbáltam mind a 3 féle mechanikus billentyűzetet de az árát én túlzásnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓ - 45% KEDVEZMÉNY / Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 2.000ft-tól.
- Keresek GIGABYTE GK-AORUS K7 magyar nyelvű billentyűzet
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Egyedi dizájnú magyar kiosztású billentyűszettek
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged