-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
válasz Zsiráfnyál #36150 üzenetére
Attol fugg, hogy mennyire akarod. Ha van szabadidod es mondjuk egy kicsit erdekel a tema, akkor remek hobbiprojekt lehet egy ilyen. Nem vegtelenul bonyolult, leiras az van hozza boven es a vegtermek is egy olyan dolog lesz amire buszke lehet az ember.
Cserebe jo sok idot igenyel mind koruljarni a dolgokat, mind beszerezni a megfelelo alkatreszeket, mind az osszerakas es programozas is. Elso nekifutasra szerintem az "oraberbol" kijonne egy joval dragabb billentyuzet is. Bar ott meg ugyanugy nem lesz minden tokeletes.En a model f-hez es a aek2-hoz irtam reszben sajat firmware-t. A TMK alapot egesz konnyen, par ora alatt szemelyre tudtam szabni, de a csiszolgatassal nekem is mar bo egy napom van benne.
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Politika
- Micro Four Thirds
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest