- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
lordjancso #33226 üzenetére
Valamivel szórt fém van a 4esen szerintem. Legalább is hidegnek (jó hővezetőnek) érződik. A kupakok műanyagok. Ez is nehéz.
Tegnap gépeltem wordben, 2 monitorral 40 oldalt, képleteket is írva. (Képletet írni a wordben sok kattintással lehet, ilyenkor lassít kicsit a blankság, bár kezdem szemre is megszokni a betűk helyét. Ha nem megy rögtön, ráfogok az alaptartásra.
105 gombosat rendeltél?
Nem tudom, hogy bánjam-e a kék kapcsolókat, nekem nagyon bejön, másmilyet nem is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest