Keresés

Aktív témák

• dragonfx

veterán

válasz Integra #292 üzenetére

Igen sajnos én is elkövettem anno a hibát rossz helyen vettem abroncsot, mentségemre enm volt net, és abszolút új voltam a kocsitémában, d ebementem, mondtam erre a kocsira kell abroncs, mondjon valamit. :B
    Mondott 1x egy good year valami 35 környékét :Y ....azt ahgyjuk meg mondot másik kettőt egyik a kléber dynaxer volt a másik meg asszem valami noname.
    Erre véletlenül vagy szándékosna elémnyomott egy kis porpektust amin egy e46 bbimmer volt a kléber katalógusán...ezek után nem volt kérdés hogy ezt választottam.
    És öszintén elég sok abroncsot itt ti szidtok így ugy vízen szárazon nem az igazi, nekem ezzel a kléberrel semmi bajom nem volt és most sincs.
    Szárazon, vízen, fékezésben, csúszásban sosem volt vele gond. ok, autópálya tempo felett hangos, mondjuk a motortól annyira nem hallani meg az mp3tól. Én úgy tudom michelin gyártja és anno akkor 3 éves assistance-ot adtak rá, ami bármilyne károsodás esetén annyit tesz felhívom az adott számot, és 1 órán belül ott vannak egy új olyna abronccsal ami nekem van a kocsimon.Szerencsére erre szükség nem volt.

Ebben a méretben akkor ti emlyiket vennétek?[link]
    Én a GY hydrát és az dunlop sportot néztem mint kijelölt, majd jövőre, illetve ez a pirelli p6os elég bíztató eredményeket produkált...és az áraik??...hát igen van bőven választék, ezért olcsó.
    Mondjuk nem is tudom gyárilaga bimmerekre milyet raknak... :U ..én mintha dunlopról tudnék, netán good year.
    De a mostani e90re...mennyi lehet az abroncs :Y ...aza defektmentes, no pótkerék effektussal.....tyűha....

Aktív témák