Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz molnarpeter #151802 üzenetére
Plugin hibrid nem jó, lakótetelepen nem tudnám tölteni.
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt vagyok, a keret 3,5-4 millió HUF, 80% BP város, dugók, 20% autópálya, havi 1000km körüli futás, így a dízel kizárva. Alapvetően két irányt látok:
Céges kifuttatott 2013-2014 évjáratú Audi A3, Skoda Octavia vagy Golf VII 1.4 TSI motorokkal (120 és 140 lovas egyaránt), Elegance, Comfortline és Highline felszereltséggel, kézi váltóval, valós kilométerrel. Van még baja ezeknek a TSI motoroknak ezekben az évjáratokban? Szervízköltségben mekkora különbség van egy Octavia, Golf és A3 között?
Használt Auris Hybrid, kicsit utánaolvastam, mindenki agyba-főbe dícséri őket, nem mennek tönkre, városban 5l fogyasztás, gondolom sok a külföldről behozott, kérdés, hogy azokra érvényes-e az 5 éves, hosszabbítható Toyota Hybrid garancia.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Egy ismerősöm nagyon rá van kattanva a hibrid témára, 2-3 éves használt Toyota Auris hibrideket nézeget.
Valaki használ/vezetett már ilyet? Mennyire problémásak?
-
Blaise
veterán
válasz BrukoMisike #147798 üzenetére
"A fogyasztási költségek annyira nem érdekesek, de a szerviz költségei már annál inkább. Meg az esetleges javításoké is, amiből remélem egy sem lesz. "
Bocs, de akkor vegyél egy Swiftet
-
Blaise
veterán
válasz focvis #147182 üzenetére
Vezettem hoszabb ideig több céges autót VW Golf/Sportsvan/variant és Audi A3 vonalon ezekkel a motorokkal.
Gyengébb 1.4 TSI dinamikusan viszi a bódét, komolyabb autópályázásokhoz inkább a 150-es verzió ajánlott, annak a nyomatéka is több ha jól emlékszem.
1.6 TDI jóval erősebbnek érződik, mint az 1.2 TSI.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz johnny82 #133548 üzenetére
Belépőszint (Trend) néhány extrával. Multikormány, manuális klíma, BT kihangosítós alap hangrendszer, fedélzeti computer, tempomat, riasztó stb.
Tolatóradar még nagyon hasznos lett volna szerintem, a fura forma miatt az elején nehéz jól érezni az autót szűkebb helyre való beparkoláskor.
Amiket linkeltél azok szerintem tuti behozott autók, nem hinném hogy itthonra Titanium felszereltséggel tömegesen rendeltek volna GPS-es Sony fejegységgel.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz johnny82 #133546 üzenetére
Passz, én csak néha használtam, megkapták a folyamatos flotta szervizelést, nem volt velük nagyon gond.
A kombi verzióba belement 3 év alatt 160.000 km, nem látszott rajta belülről. Nem tudom mekkora alkat vagy, arra panaszkodtak páran, hogy a jobb térd neki érhet a műszerfalnak. Én nagyon szerettem, kellemes kis autó, jól fogyasztott, országúti tempónál 4,1l.
-
Blaise
veterán
-
Blaise
veterán
válasz barack1997 #132512 üzenetére
Azért 19 évesen egy Swift után nehogy lekapd az első fát egy ilyen "sportos autóval".
-
Blaise
veterán
Astra H 1.9 CDTI-ről (150le) mik a tapasztalatok?
-
Blaise
veterán
-
-
Blaise
veterán
válasz Rhino666 #47420 üzenetére
de ha én egy kisebb vagyont fektetek egy autóba
Ha 1 millió forint neked egy kisebb vagyon, akkor nem biztos, hogy ilyen autóra van szükséged. Valahogy az, hogy S80-as Volvot akarsz, de közben 1-2k üzemanyagon filléreskedsz nem fér össze. Prémium autónak nem csak az ára volt prémium, hanem a fenntartása is az.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest