Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz salieri. #145152 üzenetére
1,4-1,6M kozott nincs itthon ilyen megane? Ketlem... lepapirozva utazassal ennyibe lesznek ezek is. Ilyen erteku autot nem hoznek kintrol, csak nagy tetelben.
Tomi: igy hasznalni jo a splash, de a sajat penzemen en se azt vettem, hanem sokkal rizikosabb cuccot, ami cserebe elmenyt is ad.
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz salieri. #146766 üzenetére
Én mondjuk nem írnék egy olyan adásvételi szerződést alá, aminek az valóságtartalmáról nem tudok meggyőződni. Félnék tőle, hogy galiba esetén veszik az autó és a pénz is. Vagy kimennék érte/megkérnék-megbíznék valakit a kimenetellel segítéssel, vagy itthonról választanék.
-
BigBlackDog
veterán
válasz salieri. #146770 üzenetére
Igen, gondolom, hallottam már én is nem egyszer. De szerintem sok disznóság "bevett szokás" manapság, de igazából csak valaki félti a seggét, fél a felelősségtől.
Mondjuk amin elgondolkozok, hogy kint mégis milyen szerződést íratott alá a külföldi eladóval? Azon ki volt a vevő?
-
nyogo83
senior tag
válasz salieri. #146768 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem erdemes vele foglalkozni, csak tisztaban kell lenni ezzel.
Az esetek nagy reszeben igy adjak el a kulfoldi autokat.
Nem beszelek ellene, mert en is igy vettem az automat. De ha csak a muszaki allapotat nezzuk, hogy abbol adodoan lehet kesobb valamifele koveteles akkor itt hatvanyozottan igaz, hogy jol nezesd at. -
rbalint88
addikt
válasz salieri. #146770 üzenetére
nem kereskedő hozta be, hanem zugnepper
FrankMonzano: szerintem nem ad lényegesen többet egy focus2 , mint a golf4-ed. ha nem veszel egy tényleg legalább öt évvel fiatalabbat, akkor csak felesleges kockázatkeresés. Mondjuk a golf4 se egy ördöglakat, ha már nagyon kezd fáradni, akkor érdemes egy max 10 éves hasonló kategóriába átülni, de amíg "nem ég a ház", szerintem nem érdemes váltani.
másik használt autó = új rizikófaktorok = pénzköltés = anyagi bukó. -
Integrale
veterán
válasz salieri. #146774 üzenetére
En nem vennek kulfoldrol olyan autot, amibol itthon is rengeteg futkos.
Annyival nem jobb allapotuak, mint amennyivel dragabban jon ki a papirozas utan, annyival pedig nem olcsobb maga az auto ott, hogy papirozas utan meg nyugodt penztarcaval koltsek a cserelendo alkatreszekre."Bad reklám is reklám too"
-
-
törölt tag
válasz salieri. #146776 üzenetére
A Téma összefoglalóból: Használtat külföldről? Így úszd meg az átverést! és egyebek. A németből hozott autóknál még az alját is át kellene nézni vétel előtt, mert erősen korrodálhatnak is akár.
matyi012345 Pontos árat nem lehet mondani, mert ahány hely, annyi ár lehet, látod az alkatrész árakon is. Ha normálisan karbantartott autót veszel, akkor vélhetően elég lesz rá annyi, de összes szűrő és összes folyadékról lenne szó, ezen ne akarj spórolni. Vagy 2 részre is lehetne osztani, előbb a fontosabbak, majd 1-2 hónap után vagy ahogy lehet, akkor a többi részét. Több helyről is ajánlatot kellene kérni, hogy anyagköltséggel vagy anélkül mennyiért vállalnák, és így könnyebb lesz eldönteni, hogy melyik verzió a kedvezőbb.
-
őstag
válasz salieri. #146766 üzenetére
közokirathamisítás bűncselekményét követed el te is és akik letanúzzák azok is
továbbá lehet hogy áfacsalásban érintett az autó (elsősorban újabb, drágább kocsik esetében), és ha ez kiderül majd 4-5 hónap múlva, akkor utólag be kell fizetned az áfát és a büntetéstcryptot minden termékemért elfogadom
-
őstag
válasz salieri. #146792 üzenetére
így van ahogy mondod
ha nagyon jó az autó és megér ennyi felárat akkor én a helyedben felajánlanám hogy kifizeted a plusz átírás költségét, hogy nevére vegye az ember
ennyit -véleményem szerint- megér a jogbiztonság és hogy nyugodtan alhassáfacsalás olyan 3-4 millió körüli kocsiknál szokott kezdődni, de sajnos nem lehet kizárni olcsóbbaknál sem
mivel te leszel az első magyar tulajdonos, ezért téged fognak elsőként elővenni ezügyben
vegye az importőr a nevére és te utána vásárold meg tőle, magyar papírokkal, ekkor már az övé a felelősség, és te jóhiszemű vásárló vagy, sem büntetőjogi sem anyagi felelősség nem terhel[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
őstag
válasz salieri. #146808 üzenetére
tudom hogy nem illik kérdésre kérdéssel válaszolni, mégis megteszem
az hogy ilyen adatbázisokból megtudod a pontos felszereltséget és hogy esetleg nem lopott-e, miféle védelmet adna az ellen, hogy bűncselekményt követsz el és esetlegesen áfacsalásban veszel részt?
tényleg megér ennyit az a 60-80 ezer Ft, amennyibe még egy átírás kerülne?cryptot minden termékemért elfogadom
-
Qru
MODERÁTOR
válasz salieri. #146808 üzenetére
Ahogy írják előttem ettől még az NAV nálad fog kopogtatni az (esetleges) áfa csalás miatt (és akkor a hamis adás-vételiről nem szóltam). És nem csak az adó különböztet vasalják be rajtad hanem egy jó vaskos (több százezres) bírságra is számíthatsz.
Ezt a rizikót be lehet árazni de ez aligha fog tetszeni a zugneppernek. Ráadásul ez nem is egy olyan különleges autó ahol ezt mondom megéri hazárdírozni...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz salieri. #147021 üzenetére
Mikronban mér A gyári festékek általában 80-150 mikron körüli értéket mutatnak, de ott, ahova kőfelverődésgátló anyagot fújtak (küszöbökön, sárvédőperemeknél), ennél jóval nagyobb lesz a szám a kijelzőn. Minden új réteg fényezés hasonlóan vastag, minimum 100-120 mikronnal növeli a mért értéket. Tehát 200 fölötti értéknél már elég sanszos, hogy utólag fújva lett.
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz salieri. #147023 üzenetére
Ez némi támpontot nyújt de konkrét típus ismeret hiányában passzolom, hogy ez konkrétan hogy működik.
mod:
Próbálj meg manualt szerezni hozzá.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest