Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
A kis ezres csettegőmbe most vettem akksit 2 hete, mert az azt megelőző este, mikor zártam a telepet, rajtahagytam a gyújtást, így a fényszórók ON, a rádió halkan ugyan, de ON. Beültem, "rezeg" a fejegység kijelzője. Indít(ané)k, de csak egy kb. harmad fordulatig jutok. Szerencsére kollégának nem sokat kellett értem visszajönni és bebikáztuk. Másnap vettem egy ABS (lengyel Varta) akksit, szerencsére pont olyat mint ami kellett, mert az enyémben a leszorító is úgy lett megcsinálva, hogy a vékonyabb fajtát fogadja.
Ebből kiindulva a videón látható autónak alig nevezhető valamiben tényleg egy egész Prius telep van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Roborock S7 robotporszívó
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged