- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
3L1T3 #200788 üzenetére
Mazda 6 Skyactive G-194 (2,5 liter, turbó nélkül, 194 LE). Aktív matrix fényszóró, ő kezeli az egészet, ha szembejön, vagy előtted megy valaki, akkor is csak kimaszkolja, hogy ne vakítson, az út szélén meg marad a nappali világosság. Ezt a radaros tempomattal, meg a sávtartó automatikával együtt már én sem adnám fel. Négy ülésfűtés, az első kettőt hűti is, 360 kamera (állítólag csúnya felbontással, whatever), belül mindenhol bőr a szokásos zongoralakk helyett. Apple Carplay is van, de sajnos csak vezetékes (én legalábbis nem találtam meg bt-n keresztül). Most van az összes autós portál tele a 100 éves kiadással (pl.: [link] , [link] , [link] , [link] , stb), na, olyan, csak az enyém grafitszürke, és fekete bőr (az a fehér gyöngyház vörös bőrrel nekem annyira nem is jön be). Ja, ugyancsak automata, erről sem szívesen állnék vissza.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!