Keresés

Aktív témák

• saguaro

tag

válasz lsc #39318 üzenetére

Merem használni, mert pl minden hétvégén továbbra is ezzel fogunk járni, de pl a párom is ezt nem hiszem, hogy szeretné használni, már csak amiatt is, mert automata, és nagy autó. :)
    5-6 év alatt, ameddig tervezem, hogy megmarad, max 100.000km-t teszek bele, azt sem őrült tempóban, hanem a sebességhatárok +10%-os sebesség mellett, normálisan, 1-3.000 között tartva a fordulatot, ahogy a passatklubban írta az egyik srác, ilyen használat mellett kibír 300-400.000km, minden gond nélkül, ha olaj volt cserélve.

Egyébként hétvégén beszéltem előző tulajjal is, mondta, hogy imádta nagyon, a fiának akarta adni, de az inkább egy 6-os golfot vett, újat, ő pedig új passatra költötte a pénzét. Sajnálta eladni, kímélte, vigyázott rá. Hangjából, stílusából, az autó állapotából(ilyen gyönyörű állapotban levő 5 éves autót nem láttam. Belül sehol egy karc, egy kopás, egy hasadás, egy morzsa, egy por szem, kívül is csak annyi, amennyi a tulaj szerint a mélygarázsban történt, az se általa. 101%-os állapotban van, és ha rajtam múlik, 101%-os állapotban marad is, de törekedek a 102%-ra. :)

Utoljára, legyen hozzá szerencséd és minél kevesebb bajod.

Köszönöm!

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

Aktív témák