- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Digitális Állampolgárság Program
- Kis színes abszurdisztánból
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Megnéztem az Octaviat, Golfot, Astrát, KIA-t, Meganet, az utolsó tetszett e legjobban. Most csak az 1.6-os 6 sebességes van (olvastam valahol, hogy ez a motor 5 fokozattal nem nagyon nyomatékos, nem tudom, hogy ez segít-e rajta). A 6 sebességnek mi az előnye/hátránya? A Renault minősége javult a Nissannal való házasság óta? Azt mondták, hogy azért nincs elég autó, mert egy csomó japán alkatrész van benne és a földrengés miatt akadozik a szállítás. Japán autókról mi a véleményetek pl.Mazda, illetve az új Ford Focusról?
-
pinnacle
nagyúr
Már azt hittem, hogy legalább a motortípus megvan a régen bevállt 1.6-ossal, de most hallottam egy ismerőstől, hogy minden jó volt az 1.6-os Octaviájával, de 60000 km után 3500 km-ként 1 liter olajat evett és a klímával alig tudott menni. Néztem a Kia-t ilyet más nem is kínál? "7 év vagy 150 000 km teljeskörű garancia. 12 év átrozsdásodás elleni garancia km korlátozás nélkül"
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Ez lemaradt.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi mindenkinek! Az a 1.6 VW motort szerintem már 15-20 éve alap, de megbízhatónak mondták csak nem tudom, hogy elbírja-e Skodát terhelve. Tényleg érdemes végigbogarászni a kereskedőket, ezt a 400k használtautó beszámítást sem láttam a főoldalon. Itt van a legutóbbi ADAC statisztika csak hiába nagyítom a képet nem lesz sokkal olvashatóbb, de ahogy látom a Peugeot 308 az élre tört. Érdekes az Octaviát a Mercedes CLK alatt látni.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi Isc, zoo8800! Egyébként ha először a motortípus szerint állítanék fel rangsort, az, hogy nézne ki, megbízhatóság szempontjából? Én szívesebben vennék régi kiforott, gyerekbeteség mentes motorú autót. Volt már 1.4si Opel Corsám, menet közben rángatott, hiába vittem vissza, a hibát nem találták. Nagyon idegesítő volt. Még egy ilyenbe nem szeretnék belefutni.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi mindenkinek! Itt különben nem erről az 1.4Tsi motorról van szó?
Egyébként nincs más megoldás végig kell járni a szalonokat és kipróbálni az autókat, amelyik a legkényelmesebb az kell. Az lenne az igazi, ha az egész család menne, csomagokkal felszerelkezve és megnéznénk, hogy meddig bírjuk a kocsiban, de gondolom ez nehezen kivitelezhető. -
pinnacle
nagyúr
válasz tomcsi23 #46794 üzenetére
Szerintem a végén metal fény meg egyebek miatt 5M lenne. Akartam kérdezni, hogy nem lesz kevés az 1.4-s motor, de olvastam, hogy nem. Opel, Peugeot, Citroen, Ford, japán autók nem veszik fel a versenyt a Skodával? Ezt csak azért kérdem, mert lehet, hogy a végén 5M-et szánok rá csak megáll bennem az ütő, hogy Skodát veszek ennyiért. Tudom, hogy most már Volkswagen, de én még emlékszem az útmentén álló Skoda 120L-re.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi tomcsi23, zoo8800! 2-3 felnőtt 10,14 éves gyereknek kellene.Tényleg jó autónak tűnik. Azt elfelejtettem jelezni, hogy új autót szeretnék venni legalább 10 évre. A használtaktól tartok egy kicsit.
-
pinnacle
nagyúr
Családi autót keresnék 4M körüli áron. Mit tudtok ajánlani? Igazából az lenne a fontos, hogy 4-5-en kényelemesen elférjünk benne. A Reanult Mégane-ra gondoltunk, de csak a külseje miatt és még nem próbáltuk ki, hogy egyáltalán elférünk-e benne.
Aktív témák
- Witcher topik
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...