- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
dragonfx #1581 üzenetére
én épp tegnap cseréltem, kb 10 perc volt. meleg motornál érdemes, mert akkor ugye folyósabb az olaj. alul olajteknő, nekem 15ös kulcs nyitja. aláteszel egy régi 5 lityis kupát kivágott oldallal, azzal az oldalával felülre. szal csavar kiteker, olaj kifolyik. hagyod addig csöpögni, míg csöpög, kb. 3 perc. olajleeresztő csavar visszateker, meghúz, de csak normálisan. olajszűrő leszed, nekem a 3 karmos leszedő jött be leginkább, ahhoz kevés hely kell. lassan letekered, a végénél aláhúzod a műanyag kupát, és belefolyatod a cuccot, ami a szűrőben volt. új szűrő gumi peremét megkened egy pici régi olajjal, hogy könnyen felmenjen, feltekered, meghúzod érzéssel. olajbeöntőn beöntöd az olajat, beindítod a motort fél percre (már ha tudod mennyit kell önteni bele, és nagyjából benne van) utána hagyod 4-5 percig lefolyni a karterbe, megnézed a szintet..ha jó, akkor elpakolsz. a régi kivágott kupából átöntöd a frissen kiürült kupába a fáradtolajat, és elviszed szépen valami olyan helyre, ahol lehet tárolni. de alaphelyzetben tényleg egyszerűbb elmenni valahova, ahol ugyanezért 1-2K-t kérnek, és ők lesznek olajosak...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged