- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
chungee
addikt
válasz
#00809728 #1521 üzenetére
Elvileg nem is ezt akartam, a sors hozta össze a Mondeo-t. Úgy volt hogy kezembe 1misivel akartam részletre venni egy Focus-t. De kiderült, hogy hitel elbírálásakor kellett volna kezest nekem. Mivel nem akartam busszal vagy jobban mondva üres kézzel haza menni.
Van a szomszédnak is Ford Focus-sza. Előtte alaposan jártam utána a Focus modelnek mivel azt akartam venni eredetileg, mert élőbe is tanulmányozhattam, vezethettem stb... a szomiét. Vele testvéri viszonyban vok, pedig a szülőm lehetneMég személyesen ajánlott szerelőt kocsi vétel előtt, de meg fog lepődni amikor a Mondeo-t viszem és nem pedig a Focus-t
Picit fáj a szívem a Focus-ért dehát ez van. Ugyanúgy a tiédet sem tudtam volna megvenni, mert kp-ba csak 1misim voltígy is kellett mutteréktől kölcsönkérni az átíratásra
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autós kamerák
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztalos klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged