Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz fenergie84 #90734 üzenetére
Köszi, ennek még akkor utánajárok.
-
törölt tag
Akkor jó lesz az S is Köszönöm a válaszokat
-
törölt tag
válasz membrandj #90616 üzenetére
Úgy néz ki, hogy akkor i5 4440 lesz és mellé egy Asrock B85M PRO4 alaplap, azt szeretném még kérdezni, hogy van valami lényeges különbség a 4440 és a 4440S között a fogyasztáson kívül (észrevehetően gyengébb esetleg, ilyesmi)? Mivel papíron feleannyi a TDP-je, mint a jelenlegimnek, így gondolom a táp is maradhat nyugodtan. Itt 4GHz-et írnak rá, de máshol meg 2,8 van.
-
törölt tag
válasz membrandj #90653 üzenetére
A 6300-hoz nem kell külön hűtő meg komolyabb alaplap? Nem akarok húzni, akkor is erősebb? Mert ahhoz van Gigabyte GA-78LMT, az 15k, a proci lenne 28, kb. ugyanott tartunk árban. Tesztek alapján tényleg van különbség.
DR|FTK|NG: Tehát kell a drágább lap. De pontosan mit kell ilyenkor nézni? Mert a gyártó szerint támogatott a proci.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zsivaagoo #90651 üzenetére
Köszi, megnéztem. Az ára nagyon jó, teljesítményben a 7650K-hoz hasonlítva (amit korábban kinéztem magamnak) jobb, a jelenlegimnél meg aztán főleg.
Az alaplap viszont nem jó, mert csak 2 memóriafoglalat van, nekem meg 4 kell (most van 2x4GB, tehát az nem kell, de a jövőben adnék még ennyit hozzá dual channelben), de akkor jó lenne a korábban kinézett Asrock FM2A78M Pro3+ lap hozzá.
Ez 25+17k, nagyon baráti ár. -
törölt tag
válasz membrandj #90641 üzenetére
Azért esik ki, mert drága 52 ezer a proci, annyit nem akarok kiadni érte. Nem az a lényeg, hogy 4-5 év múlva is szaladjanak a játékok, akkor a mostanim sem húzta volna eddig, de legyen legalább 4 magos és erősebb a jelenleginél.
Az IGP nem számít, van dedikált. Az i5-2500 érdekes, annak még utánajárok.
A 8320 direkt a lassabb kiadás, miért esne az órajele, mire kéne figyelni?Zsivaagoo: Akkor a gyári hűtő ennyire felejtős? Nem akarnám húzni, maradna 3,2GHz-n.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz membrandj #90621 üzenetére
Az tényleg nem jó, bár a jelenlegi procimnál azért így is lényegesen erősebb. Viszont az i5 akkor is kiesett, esetleg egy FX-8320? A több mag a rendereléshez jobb (ez egyébként nem fontos dolog, csak említettem), alaplappal együtt meg annyi, mint a 4440, tesztek alapján meg csak az egyszálas programoknál van lemaradásban ahhoz képest. Annyi a bajom, hogy kifutott foglalatot használ, a következő bővítés megint alaplapcserés lenne.
Ha ez nem jó, akkor hasonló teljesítményben milyen procit ajánlanál 30-40 között? -
törölt tag
válasz membrandj #90616 üzenetére
Uhh, köszi, akkor én sem erőltetem az ITX-et. A CM ház nagyon tetszik. Intel-fronton én is a 4440-re gondoltam, de 50k elég magas ár, ezért nézegetem inkább az AMD-t (renderelésre ahol tudom a GPU-t használom). Egy A10 7700K-t néztem ki, aminek a TDP-je 30W-tal magasabb a 7800-nál, ez sokat számít? Most nem tudom, hogy a fogyasztása magasabb, és/vagy kevésbé hatékony és nagyobb hőt termel. Esetleg egy A8 7650K, ami -100MHz a 7700-hoz képest, gondolom nem nagy különbség, cserébe az csak 30k.
Alaplapnak hozzá néztem egy Asrock FM2A78M Pro3+-t, ez így 17+30k, mellé belefér egy szép ház is. Mi a véleményed erről? -
törölt tag
Sziasztok!
Szeretném lassan fejleszteni a gépem, és elgondolkoztam, hogy milyen lenne apró házba tervezni (m-ITX lappal). Van egy GTX 750-es kari, annak a mérete fix, mellé egy 3,5"-os HDD és egy ODD, az FSP táp (nem tudom, hogy egyáltalán beleférne-e egy ilyen házba, vagy ezekbe spéci kell) és a memória is maradna (2x DDR3-1333, lehetőleg 4 hely kellene a későbbi bővítés miatt). A keretre most mondanék 60-70 ezret, ebbe kéne proci, alaplap és ház. Jelenleg egy Phenom X2 565 BE van a gépben, ennél kellene észrevehetően erősebb proci, de nem kell nagyon komoly (mert nincs rá keret). Ritkán játszok, amúgy zömében videóvágáshoz, modellezéshez kell a gép.
Érdemes ilyen apró gépben gondolkozni, vagy jelen körülmények között nem éri meg (vagy nem is lehet)? Mit javasoltok? AMD vagy Intel proci is lehet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest