-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Miért ilyen fontos az EZEX? Az FZEX nem ugyanazt tudja? Bocsi, ha tudatlan vagyok ezen a téren, egyébként szerintem kelleni fog az az 1TB, ha tele lesz tömve játékkal és alig 2k-val drágább, mint az 500GB.
Az iPON! is van olyan megbízható, mint a pcx? Ha komplett gépet veszek, akkor 2500 Ft a kiszállítás helyétől függetlenül és csak 1950Ft az összerakás, nem pedig 5000Ft? o.O
Egyébként az előzőből sajnos kimaradt az optikai meghajtó, szerintem használ lemezeket is úgyhogy az is kell bele egy.... Nem tudom elég-e egy ilyen 4k-s Samsung BEBE?
Ezt tudtam az iPON-nál kihozni...
Ramból szerettem volna neki többet, de nem tudom, hogy esetleg egyáltalán lehet-e olyat, hogy egy 4GB és egy 2GB-ost belelökni és ha később szüksége lesz nagyobbra, akkor kicseréli a 2GB-osat....
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Delta Force (2024)
- XPEnology
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5-9600K 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- Eladó Konfig Ryzen7 7800X3D 32GB DDR5 1TB M2 SSD RTX3090 24GB!
- Dell POWEREDGE H730 PERC PCIe RAID Card /W 1gb Cache Battery SAS SATA 044GNF
- ASUS B150M-A/i3-6100/2x4 GB DDR4 - FOXPOST az árban!
- HOPPÁ! i7-14700KF - RX 7800 XT OC - 32GB DDR5 - 2TB SSD - ÚJ Komplett RGB gamer PC! 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest