Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Miért ilyen fontos az EZEX?
Az FZEX nem ugyanazt tudja? Bocsi, ha tudatlan vagyok ezen a téren, egyébként szerintem kelleni fog az az 1TB, ha tele lesz tömve játékkal és alig 2k-val drágább, mint az 500GB.
Az iPON! is van olyan megbízható, mint a pcx? Ha komplett gépet veszek, akkor 2500 Ft a kiszállítás helyétől függetlenül és csak 1950Ft az összerakás, nem pedig 5000Ft? o.O
Egyébként az előzőből sajnos kimaradt az optikai meghajtó, szerintem használ lemezeket is úgyhogy az is kell bele egy.... Nem tudom elég-e egy ilyen 4k-s Samsung BEBE?
Ezt tudtam az iPON-nál kihozni...
Ramból szerettem volna neki többet, de nem tudom, hogy esetleg egyáltalán lehet-e olyat, hogy egy 4GB és egy 2GB-ost belelökni és ha később szüksége lesz nagyobbra, akkor kicseréli a 2GB-osat....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- FireFly Delux Ultra BTF Gamer számítógép (Zsír Új! Számlás! Garanciás!)
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- Gamer PC RTX4070 Ryzen 9
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest